Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Mapa automapy

Domyślnie

kurcze, jestem prawie pewny, że w czasach kiedy jej używałem się nie dało
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

AM na androidzie tez wyświetla nazwę miejscowości i co bardzo lubię ograniczenia prędkości.

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja jakiś czas temu kupiłem sobie nawigację do samochodu.Model Tom TOm. Koszt prawie 600 zł ale jestem z niej bardziej zadowolony nioz z telefonu. Niestety ale nawigacja w telefonie nie zawsze chodzi płynnie oraz nie raz wyprowadziła mnie na manowce. Jestem zdania,że o wiele wygodniejsza jest nawigacja tradycyjna. Nie musi być to również tak duzy wydatek. Sam brałem na raty. Kupowałem w sklepie rtv Euro agd i tam istnieje mozliwość kupna wybranego sprzętu na ponad 50 rat 0%. Sam zdecydowałem się na 12 rat. Spokojnie będę sobie to splacał przez rok.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Ja tam mogę jeździć na AM tylko gdy brak numerów posiłkuje się wtedy Google m

Domyślnie

Bardzo się dziwię, że nie padła nazwa Sygic. Ja to mam i sobie chwalę. Ma wszystkie opcje o których mówicie. Czasami (rzadko) ograniczenia prędkości sa nieaktualne albo przesuniete o kilkanascie - kilkadziesiąt metrów.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Z nowym dostawcą map ?
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Bardzo się dziwię, że nie padła nazwa Sygic. Ja to mam i sobie chwalę. Ma wszystkie opcje o których mówicie. Czasami (rzadko) ograniczenia prędkości sa nieaktualne albo przesuniete o kilkanascie - kilkadziesiąt metrów.
    Też to mam. Jeździ ze mną na 7 calowym tablecie Samsunga. Dobra Mapa
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gdzieś w PL

Domyślnie

Nieładowana do ogryzka mapa i trasa Ostrów-Wrocław 120 km w jedna stronę. Zjadło w jedną stronę około 30 MB (chyba!!!!).
    Trasa znana, ale włączyłem żeby syn nie czepiał się i głupot nie wygadywał (8,5 roku).
    120 km - około 1,5 godz. I zauważyłem, że przyjechałem 5-7 minut PO czasie wyznaczonym przez GM (oczywiście postoje odliczałem). Trasa mniej więcej w 1/3 prowadziła autobanami (Vmax 140 km/h), ale ja śmigałem 100-110 km/h (zima i nieciekawie było na drogach) - może to dlatego.
    Niby brakuje wyświetlania ograniczeń prędkości, ale od tego są znaki na drogach. Czasami warto popatrzeć PRZED siebie, a nie non stop na ekran smarta.
    No i fajny gadżecik na koniec. Zajeżdżam, a tu na ogryzku fotka miejsca docelowego. Miło.
    Ostatnio edytowane przez Witek32 ; 17-01-2016 o 21:05

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów