Aktualnie korzystam z NaviExperta. Dwa lata temu była promocja i kupiłem abonament na Polskę i Europę dość tanio to używam. Ale w grudniu abonament się kończy i chciałem spróbować czegoś innego.
Myślałem o AutoMapie. Głównie ze względu na to, że mapy są offline oraz mają opinię dobrych map. AM zdaje się też ma informacje o korkach? Ktoś ma porównanie do NE?
Bo w NE objazdy korków zaczęły mnie wkurzać. Kilka razy zrobił objazd wirtualnych korków (moim zdaniem NE bierze pod uwagę dane historyczne / statystyczne, nie bierze pod uwagę dnia, np. jadąc do Wieliczki w niedzielę rano o 9 pokazywał pełno korków, a drogi puste) i po prostu przestałem mu ufać. Oczywiście były też sytuacje, gdy omijał prawdziwe korki.
Pewnie spróbuję też map googla, dużo dobrego o nich słyszałem, sprawdzimyNa co dzień mapy online mi nie przeszkadzają, ale czasami dobrze miec coś offline. Niby są darmowe, jak np Here, ale nie wiem jak z ich aktualnością i jakością. Robiłem kiedyś proste porównanie kilku map i NE wygrywał pod tym względem.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami