I co z tego?
Jestem świadomym posiadaczem tego sprzętu
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Szukaj
I co z tego?
Jestem świadomym posiadaczem tego sprzętu
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 19-08-2015 o 09:52
A chocby to, ze wujek Google ma dostep do wszystkiego co masz na telefonie oraz w swoich kontach u niego, za Twoja pelna wiedza i zgodaA takze dales mu prawo do dysponowania zawartoscia takowych zgodnie z jego uznaniem
Uzywajac Andka, bardzo uwazalbym z obrzucaniem blotem M$ za dostep do Twoich danych.
Nie obrzucam błotem tylko wskazuję na pewne fakty. Nie jestem miłośnikiem ani jednego ani drugiego.
O programach szpiegujących to prawda - jeśli je takimi nazwać. Czemu? Bo win będzie sprawdzał czy mamy jakieś nielegalne oprogramowanie, w oficjalnym przekazie wiadomo tylko tyle, że Windows będzie uniemożliwiał rozruch takich programów. Nic nie stoi na przeszkodzie by kogoś podpierdzielić policji - a piractwo słono kosztuje.
Także jak jakiś fotoamator bawi się np. PS pobranym z neta to nie polecałbym 10-tki.
Natomiast jeśli nie masz, nie korzystałeś i nigdy nie zamierzasz skorzystać ze "spiraconego" softu (czy gry komputerowej) to nie ma sie czego bać, bo pod względem 8.1 vs 10 jest rzekomo ogromna różnica in plus tego nowszego - w każdym aspekcie.
OM-D 10 Mk II
Widać nie masz pojęcia zupełnie o polityce MS, bo oni w Polsce zwykłych userów za pirackiego Windowsa oraz Offica w ogóle nie ścigają, tylko ewentualnie firmy. MS w Polsce reprezentuje kancelaria Sołtysiński&Kawecki i mają totalnie w 4 literach milion szarych uzytkowników pirackiego Windowsa w Polsce.
Już zupełnym abstraktem jest w ogóle pisanie, że MS może te dane przekazywać policji, aż trudno to w ogóle skomentować.
Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 20-08-2015 o 11:46 Powód: pis.
Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
Vivitar 135 2.8 F mount
Win 10 64 pro, CS 5.5 - wywala mi aktualizacje Adobe. Pobiera, instaluje i wyskakuje błąd. Ktoś coś?
- - - - kolejny post - - - - - -
Nie za darmo. Swego czasu zapłaciłem 1000 zł za siódemkę. 10 to tylko upgrade systemu. poza tym MS łatwiej wspierać jeden system, niż 7,8 i 10 na raz. Chcą się jak najszybciej pozbyć starych systemów i jak to tylko możliwe spopularyzować nowy OS. Za rok nic już nie będzie za darmo. Krótko mówiąc, wszystko jest wliczone w koszty.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
A co powiecie na to że jeden z podprogramow będzie chciał rejestrować każdą literę wciśnięciu na klawiaturze?
Ale przeciez mozesz to wylaczyc, w panelu sterowania pisze wyraźnie w języku polskim, jakie dane zbiera konkretna opcja ?
Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
Vivitar 135 2.8 F mount
Wiem, że mogę. Reasumując trzeba być świadomym źe źyjemy w świecie Wielkiego Brata.
Skontaktuj się z nami