Close

Strona 68 z 140 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

I co z tego?

Jestem świadomym posiadaczem tego sprzętu

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 19-08-2015 o 09:52

Domyślnie

A chocby to, ze wujek Google ma dostep do wszystkiego co masz na telefonie oraz w swoich kontach u niego, za Twoja pelna wiedza i zgoda A takze dales mu prawo do dysponowania zawartoscia takowych zgodnie z jego uznaniem

Uzywajac Andka, bardzo uwazalbym z obrzucaniem blotem M$ za dostep do Twoich danych.

Domyślnie

Nie obrzucam błotem tylko wskazuję na pewne fakty. Nie jestem miłośnikiem ani jednego ani drugiego.

Domyślnie

O programach szpiegujących to prawda - jeśli je takimi nazwać. Czemu? Bo win będzie sprawdzał czy mamy jakieś nielegalne oprogramowanie, w oficjalnym przekazie wiadomo tylko tyle, że Windows będzie uniemożliwiał rozruch takich programów. Nic nie stoi na przeszkodzie by kogoś podpierdzielić policji - a piractwo słono kosztuje.

Także jak jakiś fotoamator bawi się np. PS pobranym z neta to nie polecałbym 10-tki.
    Natomiast jeśli nie masz, nie korzystałeś i nigdy nie zamierzasz skorzystać ze "spiraconego" softu (czy gry komputerowej) to nie ma sie czego bać, bo pod względem 8.1 vs 10 jest rzekomo ogromna różnica in plus tego nowszego - w każdym aspekcie.
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Widać nie masz pojęcia zupełnie o polityce MS, bo oni w Polsce zwykłych userów za pirackiego Windowsa oraz Offica w ogóle nie ścigają, tylko ewentualnie firmy. MS w Polsce reprezentuje kancelaria Sołtysiński&Kawecki i mają totalnie w 4 literach milion szarych uzytkowników pirackiego Windowsa w Polsce.

Już zupełnym abstraktem jest w ogóle pisanie, że MS może te dane przekazywać policji, aż trudno to w ogóle skomentować.
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 20-08-2015 o 11:46 Powód: pis.
    Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
    Vivitar 135 2.8 F mount

Domyślnie

Win 10 64 pro, CS 5.5 - wywala mi aktualizacje Adobe. Pobiera, instaluje i wyskakuje błąd. Ktoś coś?

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez dariusz.osiecki.1 Zobacz posta
    Panowie i panie a czy nie jest to podejrzane że nagle za darmo Microsoft coś Wam chce dać? Radzę się dobrze zastanowić nad instalacją 10
    Nie za darmo. Swego czasu zapłaciłem 1000 zł za siódemkę. 10 to tylko upgrade systemu. poza tym MS łatwiej wspierać jeden system, niż 7,8 i 10 na raz. Chcą się jak najszybciej pozbyć starych systemów i jak to tylko możliwe spopularyzować nowy OS. Za rok nic już nie będzie za darmo. Krótko mówiąc, wszystko jest wliczone w koszty.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RaditZ Zobacz posta
    O programach szpiegujących to prawda - jeśli je takimi nazwać. Czemu? Bo win będzie sprawdzał czy mamy jakieś nielegalne oprogramowanie, w oficjalnym przekazie wiadomo tylko tyle, że Windows będzie uniemożliwiał rozruch takich programów. Nic nie stoi na przeszkodzie by kogoś podpierdzielić policji - a piractwo słono kosztuje.

Także jak jakiś fotoamator bawi się np. PS pobranym z neta to nie polecałbym 10-tki.
    Natomiast jeśli nie masz, nie korzystałeś i nigdy nie zamierzasz skorzystać ze "spiraconego" softu (czy gry komputerowej) to nie ma sie czego bać, bo pod względem 8.1 vs 10 jest rzekomo ogromna różnica in plus tego nowszego - w każdym aspekcie.
    Zazdroszczę wyobraźni.

Domyślnie

A co powiecie na to że jeden z podprogramow będzie chciał rejestrować każdą literę wciśnięciu na klawiaturze?

Domyślnie

Ale przeciez mozesz to wylaczyc, w panelu sterowania pisze wyraźnie w języku polskim, jakie dane zbiera konkretna opcja ?
    Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
    Vivitar 135 2.8 F mount

Domyślnie

Wiem, że mogę. Reasumując trzeba być świadomym źe źyjemy w świecie Wielkiego Brata.

Strona 68 z 140 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów