Owain - czujesz się doceniony?![]()
Szukaj
Owain - czujesz się doceniony?![]()
A co? Nie wolno?
No! Stresujesz leniwców, którym nie chce się wyprowadzić sprzęta na spacer.
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Tyle, że ja też leniwie i też mi się nie chce. Jak gdzieś jadę, to zdjęcia robię bo w sumie po to zabrałem aparat, ale tak poza tym, to musi być bardzo ciekawego, żebym wyciągnął aparat. Zeby sobie tak o skoczyć do centrum na fotosy, to nie chce mi się.
He, he, całe szczęście nie jestem fotografikiem ani nawet fotografem hobbystą to nie mam ciśnieniaAle sam się uśmiałem, bo idę sobie, idę i fotel wyrósł mi niemal pod nogami, A że pole było w kolorze ohydnej zieleni a fotel był ohydnie beżowy to b&w. A inna kompozycja niestety nie wchodziła w grę, bo druty, paskudne domki itp. Ale mnie centralna kompozycja nie bodzie;P
Zdyboo - fajne, zwłaszcza drugie.
stachmuszel dzięki.
Coś świeżutkiego z dzisiejszego poranka, a tak nie chciało mi się wstawać. 55-210
Jak widać w wątku o A7kach - nie wykluczałbym tej drugiej możliwości
zdyboo - fajne te oba ostatnie
Po to są szkła typu e20 żeby je mieć wszędzie
Ech dawno nexem nie pstrykałem... A przerzucam się całkowicie na A7 (dla dobra swojej psychiki, choć nie wykluczałbym kiedyś powrotu) ale obiecuję że będę tu zaglądać i chociaż jakieś głupoty popiszę;p
Pisząc o schzofrenii nie miałem na myśli odbiorcy, tylko autora/ów - zwłaszcz przypadek jednej osoby piszącej różne rzeczy pod dwiema przykrywkami.
Myślę, że Twoja antyschizofrenicznadiecezja porzucenia Nexa (ale pewnie nie obiektywów od niego) na rzecz A7 jest bardzo sensowna. Przestaniesz żyć w rozkroku i rozdarciu.
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
- Wszyscy jesteście schizolami - powiedziała Panna Fenia:
PS Owain, bardzo fajne zdjęcie.
Ostatnio edytowane przez wpkx ; 08-08-2015 o 10:05
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami