Albo jeszcze inną, czy to rozmycie będzie ładne, "niespokojne", czy wręcz nudne jak flaki z olejem.
Szukaj
Albo jeszcze inną, czy to rozmycie będzie ładne, "niespokojne", czy wręcz nudne jak flaki z olejem.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Wpkx! Czyzbys chciał tymi rozyczkami wywołać u nas pewne skojarzenia?![]()
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Why not?![]()
Snoblesse oblige:
To może z innej beczki - ciepły Lech:
Snoblesse oblige:
Panowie, mam pytanie. Czy jest w a3000 opcja "zachowania ciepłej tonacji". W którymś z nexów chyba coś takiego jest. Pytam, bo porobiłem troszkę fotek a3000 i pojawiło się coś, co mi kiedyś przeszkadzało trochę w nexach, czyli delikatna niebieska dominanta. Zdjęcia są lekko chłodnawe. Wiem, że można skorygować w WB, ale chyba było to jako opcja w menu.
Ponieważ w dziale RX100 nikt mi nie udzielił odpowiedzi, przenoszę swoje pytanie tutaj, może jednak ktoś zauważy mnie
Zacytuję: "Za kilka tygodni kończy mi się gwarancja na RX100. Wspominacie na forum, że serwis Sony jest bardzo przychylny wszelkim naprawom sprzętu. Czy mogę ot, tak sobie wysłać sprzęt do "przeczyszczenia"? Bardzo dbam o RX ale mam na szkle jakieś błyszczące 'kropki" (tak ze 2, 3 ) i usunąć ich nie mogę."
I to wcale nie mały....ten rachunek oczywiście![]()
To nie da rady wynaleźć mu jakiejś "dolegliwości"? Tak by płatność mnie ominęłaI zapytam Was jeszcze o adres tego serwisu, może zadzwonię i zapytam o te "kropeczki"
![]()
Skontaktuj się z nami