Szukaj
Otwock mi się dobrze kojarzy...ze zdanym tam jednym ważnym egzaminem![]()
neck,
czyżbyś był ortopedą?
sabur,
chyba 40,5 - to wcale nie jest teraz dziwny rozmiar, a wręcz przeciwnie, robi się bardzo popularny właśnie w bezlusterkowcach. Wystarczy popatrzeć na ofertę takich filtrów na Allegro - jest ich znacznie więcej niż np. 43 mm.
Ostatnio edytowane przez puch24 ; 07-05-2015 o 13:10
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
jakbym był ortopedą to bym dziś trzaskał zdjęcia jakimś C5D III lub N800E a nie Nexem
ps. egzamin w Ministerstwie Finansów...(księgowość).
![]()
Mam kolegów lekarzy-ortopedów (bynajmniej nie fotografują super sprzętem!), i oni w klinice w Otwocku masowo szkolili się i chyba zdawali też egzaminy specjalizacyjne (choć może się mylę?).
Wiadomo, że świetny sprzęt sam zdjęcia nie zrobi ale gdybym miał tyle kasy co dobry ortopeda to bym się jednak skusił na coś z górnej półki.
Twój podpis mnie jednak powstrzymuje przed wydaniem kasy na coś nowego choć wiem, że prędzej czy później pęknę![]()
Oni nie fotografują (bo nie mają czasu), a kasę wydają w bardziej spektakularne sposoby (przynajmniej niektórzy z nich).![]()
Mój podpis jest przekorny, bo w rzeczywistości jestem technofilem.Ale też mnie nie stać.
![]()
Proste, Szpital im. Grucy rządzi![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Skontaktuj się z nami