Close

Strona 58 z 67 PierwszyPierwszy ... 8485657585960 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 669

Wątek: Canon EOS 6D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trzecie oko Zobacz posta
    Piękne zdjęcie, niby prosty kadr, ale rysowanie tego szkła + matryca 6-ki, robią magię
    AD OEM

Po co powtarzać głupoty lansowane przez branżowe stowarzyszenia zainteresowane dezinformacją ( BSE ) bez żadnego umocowania prawnego. ?
    http://prawo.vagla.pl/node/9813

Wyrok Trybunału Sprawiedliwości w sprawie C-128/11 - wyczerpanie prawa do cyfrowej kopii programu komputerowego
    Śr, 2012-07-04 10:19 by VaGla
    » biznes ue prawo autorskie przechowywanie danych real life społeczeństwo wymiar sprawiedliwości własność intelektualna
    Wczoraj (3. lipca) Trybunał sprawiedliwości wydał wyrok w sprawie C-128/11 (orzeczenie wydane w trybie prejudycjalnym dotyczy prowadzonej w Niemczech sprawy UsedSoft GmbH vs. Oracle International Corp.) Trybunał dokonał wykładni m.in. art. 4 ust. 2 dyrektywy Parlamentu Europejskiego i Rady 2009/24/WE z dnia 23 kwietnia 2009 r. w sprawie ochrony prawnej programów komputerowych. Uznał, że należy jej dokonywać w taki sposób, że "prawo do rozpowszechniania kopii programu komputerowego zostaje wyczerpane, jeśli podmiot praw autorskich, który zezwolił, choćby i nieodpłatnie, na pobranie tej kopii z Internetu na nośnik danych, również przyznał, w zamian za zapłatę ceny mającej umożliwić mu uzyskanie wynagrodzenia odpowiadającego wartości gospodarczej kopii dzieła, którego jest on właścicielem, prawo do nieograniczonego w czasie korzystania z tej kopii".
    D7000 +N50mm1.8+S-17-50/2.8+N18-200+SB800 + D90 na zbyciu

Domyślnie

focjusz - o czym ty piszesz????
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    też nie załapałem
    dwasto i emce U-piter

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    wydaje mi się że Focjusz powinien dostać "nagrodę" złotego kilofa bo chciał odkopać dyskusje na temat LR dodawanego gratis do 6d
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Z cyklu zdjec "bez ostrosci" Sigma 35/1.4Art @1.4

Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

Tez bez ostrości

6D + Biogon 35/2
    flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

Moj pies udaje foke Sigma 35/1.4 @1.4

Domyślnie

Witek.K zapytam z czystej ciekawości, bo widzę, że masz 6D i bezlustro Fuji. Gdybyś miał zostawić sobie tylko jeden system, który by to był?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trzecie oko Zobacz posta
    Witek.K zapytam z czystej ciekawości, bo widzę, że masz 6D i bezlustro Fuji. Gdybyś miał zostawić sobie tylko jeden system, który by to był?
    Fuji. Dokupilbym wtedy X-T1 nie czekajac na nastepce PRO i dwa obiektywy XF23 i XF56. Nawet czasem mnie kusi, ale chyba jeszcze sie powstrzymam.

Domyślnie

Kurcze ja właśnie sprzedałem starą 5-kę mkI i chciałem kupić 6-kę. Mam do tego 24-105, 35f1.4 i 85/f1.8 i teraz czytam tutaj i forum canona o tych Fuji X-T1 no i robi mi się woda z mózgu

Strona 58 z 67 PierwszyPierwszy ... 8485657585960 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów