Close

Strona 48 z 67 PierwszyPierwszy ... 38464748495058 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 669

Wątek: Canon EOS 6D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    To właśnie był mój nr 1 na liście zakupów jeśli chodzi o szkła o ogniskowej okołotrzydzieścipięćmilimetrów. Pod wpływem m.in. opinii użytkowników, ale głównie ze względu na cenę zdecydowałem się na 40mm STM. I tutał zacząłem powątpiewać w sens zakupu Sigmy 35/1.4 - podobna ogniskowa, ale... światło cholipa nie te. Kusi ta Sigma i kusi i, coś czuję, że chyba dopnie swego
    Wiem co czujesz, tez mam 40-ke Nadal uwazam, ze szczegolnie za te cene, moze znalezc swoje miejsce u mnie na stale. Waga i wielkosc Sigmy nie pozwoli mi jej zabrac wszedzie tam, gdzie moge zabrac 40-ke.

Domyślnie

Witek.K, jak będziesz tego Rikenona się pozbywał to koniecznie mi napisz. Ustawiam się w kolejce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    Po lekkiej traumie, ktora zafundowal mi 50L, wybralem sie do sklepu z zamiarem nabycia 24L i wrocilem z Sigma 35/1.4 Art. Musze przyznac, ze obiektyw zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie. AF i wykonanie zupelnie nie jak w Sigmie a ostrosc WOW! - polecam. Pare fotek, na szybko, wszystkie na F1.4 i ISO50, bo slonce u mnie swieci jak wsciekle

I domowka na ISO 1600

Czy bardzo ingerowałeś w te zdjęcia czy są porto z puchy

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
    D610; T24-70 2.8; NISSIN-Di866 MKII x 2;

Domyślnie

No to też coś wstawię

6D + 40 2.8 STM

6D + Sigma 35 1.4

Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Nowa żona widzę

Tapatalk
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artuss811 Zobacz posta
    Czy bardzo ingerowałeś w te zdjęcia czy są porto z puchy
    W tych zdjeciach wlasciwie jedyne co zrobilem, to wyciagalem troche cienie (chociaz to w Canonie niemozliwe).

Trzy "zdzisie" zrobione na F1.4 w serii (trzy kolejne zdjecia) z wlaczonym serwem. Szklo, to Sigma 35Art.

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    W tych zdjeciach wlasciwie jedyne co zrobilem, to wyciagalem troche cienie (chociaz to w Canonie niemozliwe).

Trzy "zdzisie" zrobione na F1.4 w serii (trzy kolejne zdjecia) z wlaczonym serwem.
    To też niemożliwe. Przecież tutaj już dawno specjaliści ustalili, że servo w 6d nie działa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    To też niemożliwe. Przecież tutaj już dawno specjaliści ustalili, że servo w 6d nie działa
    Postraszylem puszke eBayem i od razu inna rozmowa. Do Canona trzeba miec podejscie

Tu troche ostrosc "splynela" po brzuchu, ale przy takiej malej odleglosci ciezko utrzymac rozpedzonego psa na celowniku

Domyślnie

Jutro odbieram Distagona 35/2 ZE i wiem, że niezależnie czy servo, czy servo-Ai, wszystko moich rękach
    flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gibber Zobacz posta
    Jutro odbieram Distagona 35/2 ZE i wiem, że niezależnie czy servo, czy servo-Ai, wszystko moich rękach
    Ooo to fajne szkilko. Prosze o kilka fotek.

Strona 48 z 67 PierwszyPierwszy ... 38464748495058 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów