Co z tymi obiecanymi zdjęciami ?![]()
Szukaj
Co z tymi obiecanymi zdjęciami ?![]()
Spokojnie panowie - ostatni egzmin mam w niedzielę i później już i zdjęcia będą. Nie rozumiem tylko po co one komu? Takie jakieś pstryknięte przypadkiem mam:
Więcej o lokalu i oświetleniu powie już Andy_O - testował je ostatnio![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Dostalem cennik - niestety nie jest napisane czy ceny sa brutto, czy netto. Jesli to pierwsze, to naprawde niezle to wyglada.
W lampach najbardziej podoba mi sie mozliwosc zejscia do 1/32 mocy - to chyba rzadkosc w takiej polce cenowej![]()
Ostatnio edytowane przez FunBoy ; 19-06-2007 o 23:24
regulamin
Jeśli nie ma nic napisane (np. cennik nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu kcchoć jest to śmieszne, i do obalenia
), to jest to końcowa cena do zapłaty. Jeśli napisano, że są to ceny netto, to, jeśli jesteś osobą fizyczną, można nałożyć oferentowi grzywnę, bo masz dostać informację o końcowej cenie do zapłaty
Tak stanowią przepisy w naszym kraju.. iitam..
Al Bundy wiesz, tak sobie pomyślałem o tych lampach Twoich, o ich zakupie, i sobie myślę .. masz Ty paragon? Nawet jeśli tak, to życzę, by Ci się nie zepsuły![]()
Co to za tełko masz?
FaktJa robiłem
Miałem nadzieję że strzelisz mi tu kwiecistą reklamę lokalu, super pochłaniającej farby, ekstra podłogi, niezłego wyposażenia...
A ja nawet nie mam jeszcze na czym usiąść z modelką po sesji
Tło to funsportowy shit... nie polecam jak masz kasę... polecam jak nie masz kasy...
Ostatnio edytowane przez Al Bundy ; 20-06-2007 o 16:15
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Kasy na karton nie mam... już do mnie jedzie funsportsowe czarne...
Po kupnie całego wyposażenia Quantuum, kupuje kartony.
Skontaktuj się z nami