Close

Strona 4 z 23 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 224

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eryk Zobacz posta
    Hmm... no własnie.. Tak jak myślałem

O którym wieczorze mówisz?
    Wybacz - mam egzaminy i wpadam tu ostatnio na kilka sekund... Zapodam napewno...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

No to na koniec pochwal się zdjęciami z nowego studia (nie studia, ze studia )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAF Zobacz posta
    No to na koniec pochwal się zdjęciami z nowego studia (nie studia, ze studia )
    Te już są w kategorii "ludzie"
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

Wszystkich zainteresowanych przepraszam ze strona jeszcze nie dziala ale mamy male problemy z jej optymalizacja. Powinno niebawem zadzialac. Natomiast cennik mozna dostac piszac maila na adres podany na stronce lub po prostu pytajac w foto-tipie.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie witam

mam pytanie czy warto kupic lampe studyjna o sile błysku 180ws niestey z palstikowa obudowa... i bez wewnetrznego chlodzenia...
    zaznaczam ze uzywałbym jej raczej przypadkowo mam jeszcze sb 800i mylse o takim malym domowym atelier... http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=203391434 mysle o takiej lampie chetnie zobacze podpowiedzi za ktore z gory dziekuje....
    Nikon D700, SB 900, N 28/2,8, N 24-70 2.8 N 50/1,4, N 60 micro AF 2,8, N 85/1,8, N 80-200/2,8 N 24-120 3,5-5,6 N 17-70 3,505,6
    www.ohmar.internetdsl.pl

Domyślnie

A nie lepiej dołożyć jednak te 250 zł do takiego Quantuum? Raz masz sprzęt o niebo lepszy, dwa mocniejszy, trzy z systemem który możesz rozwijać, cztery - 2 lata gwaracnji u pewnego sprzedawcy...
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ohmar Zobacz posta
    mam pytanie czy warto kupic lampe studyjna o sile błysku 180ws niestey z palstikowa obudowa... i bez wewnetrznego chlodzenia...
    zaznaczam ze uzywałbym jej raczej przypadkowo mam jeszcze sb 800i mylse o takim malym domowym atelier... http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=203391434 mysle o takiej lampie chetnie zobacze podpowiedzi za ktore z gory dziekuje....
    A to nie jest lampa Delicacy D-180 sprzedawana przez Funsports i Markoflash?

Domyślnie witam

włąsnie dlatego wole zapytac niz pozniej zalowac....
    pewnie ze warto o ile co calkowity koszt zestawu al;e pewnie tak nie jest czyli musze jeszcze dokupic statyw i jakis softbox na poczatek..... ale jestem prawie zdecydowany.... dziekii za podpowiedz....
    Nikon D700, SB 900, N 28/2,8, N 24-70 2.8 N 50/1,4, N 60 micro AF 2,8, N 85/1,8, N 80-200/2,8 N 24-120 3,5-5,6 N 17-70 3,505,6
    www.ohmar.internetdsl.pl

Domyślnie

na początek moze być i parasolka... spokojnie...
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

Ten opis to kawal dobrej roboty - dzieki wielkie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    Przeanalizowałem bardzo atrakcyjną ale jak się okazało tylko cenowo ofertę z Funsports, później Boolinga przez Sunboxa
    Mozesz rozwinac temat?
    regulamin

Strona 4 z 23 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów