Close

Strona 20 z 30 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 291

Domyślnie

To nawet byle jaki IPS, bedzie gorszy od TN? Surface jest na TN (raczej), Tu jest przyklad Surface vs Asus t100: http://www.youtube.com/watch?v=MBZKlkI0R88 i roznica jak dla mnie jest kolosalna. Na korzysc Surface.
    Nawet kwiatek w minucie: 9:15 powala.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Oszczędny w słowach Awatar jerryjola
    Miasto
    Częstochowa/Karczewice

Domyślnie

Wątek się rozrósł...ale konkretów niewiele...

...na marginesie - ja mam ThinkPada i od dwóch i pół roku poluję na niebieski ekranik...a tu nic.
    Albercik wie lepiej...
    d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,

Domyślnie

a dlaczego niebieski?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    a dlaczego niebieski?
    bo BSOD (Blue Screen of Death) jest niebieski.

"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Jest na to sposob, "OS X" ponoc rozwiazuje takie sprawy na zawsze.

Domyślnie

To nawet byle jaki IPS, bedzie gorszy od TN? Surface jest na TN (raczej), Tu jest przyklad Surface vs Asus t100: http://www.youtube.com/watch?v=MBZKlkI0R88 i roznica jak dla mnie jest kolosalna. Na korzysc Surface.
    Surface Pro i Pro2 ma identyczną matrycę IPS od Samsunga.
    Ostatnio edytowane przez GoOrange ; 14-12-2013 o 00:02

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Jest na to sposob, "OS X" ponoc rozwiazuje takie sprawy na zawsze.
    Ta... I obiady gotuje, i pokój na świecie wprowadza. Uwielbiam takie "dobre" rady...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Surface Pro i Pro2 ma identyczną matrycę IPS od Samsunga.
    wiele tabletow Samsunga, nie ma matrycy IPS, przy specyfikacji napisane jest tylko, ze technologia TFT, bez zadnego zaznaczenia, ze to IPS, a prawie w kazdym Asusie jest IPS, to samo w Surface, tez o matrycach malo co jest napisane.

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Ta... I obiady gotuje, i pokój na świecie wprowadza. Uwielbiam takie "dobre" rady...
    Poczytaj ten watek, nie jeden uzytkownik ktory uzywa OS X, twierdzi, ze to najlepszy system na swiecie.

Domyślnie

Surface Pro 2 ma matrycę IPS, z resztą taką samą co pierwsza wersja.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Poczytaj ten watek, nie jeden uzytkownik ktory uzywa OS X, twierdzi, ze to najlepszy system na swiecie.
    Tyle, że z tego co wiem Velaskez, ja i wiele innych osób na tym forum używa oprogramowania, które w ekosystemie Apple nie istnieje, więc choćbym się modlił do wielkiego jabłka i całe forum mi w tym kibicowało, to pracować na nim nie mogę.

Strona 20 z 30 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów