Close

Strona 10 z 30 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 291
    Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    a moze ipad, to jest cos jak "lustro", daje komfort i poczucie, ze ma sie lepszy sprzet niz jakis "kompakt", moze to o to chodzi?
    Tylko sa ludzie, ze nie kazdy sie zadowoli lustrzanka, niektoremu wlasnie wystarczy kompakt.. przepraszam za takie porownanie, ale wlasnie to mi przyszlo na mysl..
    Gadgety służą dziś jak "przedłużacze", na takiej samej zasadzie jak auta, co jest dosyć komiczne.

Dla niektórych bywają też przedmiotami nobilitującymi, choć nie wiem jak to w ogóle może przyjść komuś do głowy, nawet niekoniecznie zdrowej.

Pomijając jednak powyższe, OS-X jest systemem stworzonym dla ludzi, którzy nie mają pojęcia o zawiłościach IT, i którzy chcą ten rzeczy stan utrzymywać do grobowej deski, cisząc się między innymi dlatego, grubo przepłaconym sprzętem.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

a moze ipad, to jest cos jak "lustro", daje komfort i poczucie, ze ma sie lepszy sprzet niz jakis "kompakt", moze to o to chodzi?
    Tylko sa ludzie, ze nie kazdy sie zadowoli lustrzanka, niektoremu wlasnie wystarczy kompakt.. przepraszam za takie porownanie, ale wlasnie to mi przyszlo na mysl..
    Moze warto jednak zapoznać się wcześniej z urządzeniem dłużej niż 5minut w mediamarkcie (czego też chyba nie było sądząc z wcześniejszych postów) zanim zacznie się wysuwać takie śmiałe tezy? Ktoś wcześniej pisał, że najwięcej do powiedzenia o apple mają ci którzy nie mieli z tym do czynienia.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Moze warto jednak zapoznać się wcześniej z urządzeniem dłużej niż 5minut w mediamarkcie (czego też chyba nie było sądząc z wcześniejszych postów) zanim zacznie się wysuwać takie śmiałe tezy? Ktoś wcześniej pisał, że najwięcej do powiedzenia o apple mają ci którzy nie mieli z tym do czynienia.
    Nie wiem jak Mekano, ale ja używałem tego badziewia, choć nie wydałem na toto ani jednej własnej złotówki.

Mam więc niejako prawo do krytyki, jako użytkownik wszelakiego informatycznego śmiecia.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Nie wiem jak Mekano, ale ja używałem tego badziewia, choć nie wydałem na toto ani jednej własnej złotówki.

Mam więc niejako prawo do krytyki, jako użytkownik wszelakiego informatycznego śmiecia.
    Odnosiłem się do Mekano, która sama pisała, że nie używała tego, a co post to ciekawsze tezy...
    Btw - czemu badziew? Jesteś z tych co koniecznie chcą mieć możliwość konfigurowania wszystkiego, grzebania w sofcie, kontroli itd? Nie mówię, że to złe, tylko pytam.

Domyślnie

Nie uzywalam Apple, tylko za kazdym razem, jak slysze cos o "apple", widze same zachwyty.
    Widzialam tylko w sklepie, wiec sie nie liczy..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Odnosiłem się do Mekano, która sama pisała, że nie używała tego, a co post to ciekawsze tezy...
    Btw - czemu badziew? Jesteś z tych co koniecznie chcą mieć możliwość konfigurowania wszystkiego, grzebania w sofcie, kontroli itd? Nie mówię, że to złe, tylko pytam.
    Mam pod ty względem niemieckie nawyki, lubię być panem sprzętu który nabywam.

Nienawidzę ograniczeń, dlatego nałogi mnie nie dotyczą.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

A w czym apple ogranicza, czego nie da sie zrobic?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Mam pod ty względem niemieckie nawyki, lubię być panem sprzętu który nabywam.

No rozumiem, pod tym względem Apple sprzęt nie może Cie zadowolić
    Ja natomiast nie mam żadnej potrzeby ustawiania czegokolwiek w tablecie, wpisuje swoje hasła do kont, ściągam apki których chcę używać i tyle - cieszę się, że sprzęt jest transparentny, nie przeszkadza w użytkowaniu - odkąd mam ipada3 przez 1,5 roku bardzo intensywnego użytkowania nigdy mi się nie zawiesił nawet...

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A w czym apple ogranicza, czego nie da sie zrobic?
    Sprzęt apple składa się z samych ograniczeń, począwszy od sprzętowych, a skończywszy na software-owych.

Podobno dla dobra użytkowników.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

OS-X jest systemem stworzonym dla ludzi, którzy nie mają pojęcia o zawiłościach IT
    Preferuję to nad zmuszanie mnie podczas wykonywania banalnych czynności do wgłębiania się w tego IT zawiłości. Życie jest, wybacz, za krótkie na granie w kapsle.

Sprzęt apple składa się z samych ograniczeń, począwszy od sprzętowych, a skończywszy na software-owych.
    Robi dokładnie to, po co go kupiłem. Myślałeś, że będzie sam prowadził za Ciebie misje ratowania świata na forach internetowych? No tak, tego nie "umi".

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Strona 10 z 30 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów