Wersja Cezika jest super ale jak ktoś nie oglądał oryginału to nie będzie miał porównania i biorąc pod uwagę ogólny wygląd zespołu to faktycznie może myśleć, że oryginalny tekst dotyczy tatara![]()
Szukaj
Wersja Cezika jest super ale jak ktoś nie oglądał oryginału to nie będzie miał porównania i biorąc pod uwagę ogólny wygląd zespołu to faktycznie może myśleć, że oryginalny tekst dotyczy tatara![]()
Mi się bardzo podoba jeszcze Forfiter Blues![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Nudno na rybach...
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się. Zarobiony jestem.
Ja bym nie zauważył gdybym nie obejrzał i wysłuchał komentarz.
tutaj link
Nie wiem czy każdemu sie wyświetli,
w każdym razie mówi jak to w dzisiejszym pop-biznesie ważniejszy jest wygląd niż talent, śpiew z playback-u i modelka z playboy-a kiepsko symuluje granie na gitarze w dodatku trzymając ja odwrotnie.
No i proszę - pierwszy występ i od razu kariera międzynarodowa.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Młody człowiek podnieconym głosem mówi matce, że zakochał się i się żeni:
- Tak dla jaj, przyprowadzę trzy kobiety i spróbujesz zgadnąć, którą z nich zamierzam poślubić.
Matka się zgodziła. Następnego dnia przyprowadza trzy piękne kobiety, sadza je na kanapie i rozmawiają chwilę z matką. Potem syn pyta:
- Dobrze, mamo, a teraz zgadnij, którą zamierzam poślubić.
- Tę w środku ? odpowiada bez wahania.
- To zdumiewające, mamo. Zgadza się. Skąd wiedziałaś?
- Nie lubię jej.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami