Szukaj
Usłyszane w "trójce:
Jak przetłumaczyć obcokrajowcowi - Przyleciałem by zobaczyć co słychać.
Nikon i tak już zostanie...
Krzysztof
Jako, że to humor, nie ma sensu dalsza dyskusja. Twój post zostawmy pod ocenę wszystkim.
Po egzaminie spotykają się dwaj studenci.
Pierwszy pyta:
- Hey, a ty jak odpowiedziałeś na pytanie "Do czego służy zgrubienie na końcu męskiego członka?".
- Ja napisałem, że on jest po to, żeby zadowolić kobietę.
- To ja chyba mam źle.
- A co napisałeś?
- Żeby ręka się nie ześlizgiwała.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Jako że ciocia Wiki oraz pastisz internetów nie śmieszy modów dinaozorów, które to dinaozory wyginęły i nikt ich nigdy nie widział, jak wielu postów, których przecież nigdy nie było, dam link do wyjaśniającego śmiechy tutorialu: Polandball Tutorial (nie wstawiam bo długaśny), może będzie na tyle śmieszny aby się ostać.
To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.
Jasio stoi przed tablicą, rozwiązuje zadanie, ale męczy się niemiłosiernie. Za bardzo mu to nie idzie, więc co chwile pluje w ręce i wciera ślinę we włosy. Nauczycielka patrzy ze zdziwieniem i pyta się go:
- Jasiu! Dlaczego na Boga wcierasz ślinę we włosy?
- Wczoraj słyszałem jak mamusia mówi tatusiowi... pośliń główkę, zobaczysz, że od razu pójdzie ci lepiej...
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Skontaktuj się z nami