Ten też niczego sobie http://www.youtube.com/watch?v=8EiJHmHPVig![]()
Szukaj
Ten też niczego sobie http://www.youtube.com/watch?v=8EiJHmHPVig![]()
Do przepełnionego autobusu wsiada staruszka. Staje obok foteli, które zajmują dwie dziewoje. Po dłuższej chwili, stojący obok facet w okularach, skórzanej pilotce i pekaesach, nie wytrzymuje i zwraca się do jednej z panien:
- Nie wstyd ci? Może byś ustąpiła miejsca babci?!
- A może jestem w ciąży, ha?
- Ty nie możesz być w ciąży.
- Czemu?
- Bo krokodyle składają jaja.
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
To jakaś nowa moda fryzjerska?
Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.
było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II
moje pstryki, na fejsie, instagram
- Panie doktorze, jesteśmy małżeństwem już 6 lat, ale wciąż nie mamy dzieci...
- Ale ja jestem okulistą!
- Hmm, syn okulisty...? Może być!
Warszawa. Lato, środek lipca. Aleja Krakowska. Godziny szczytu. Autobus miejski odjeżdża z przystanku. Drzwi zamykają się i szczekaczka zapowiada:
- Następny przystanek - 17 Stycznia.
Jakiś koleś rzuca:
- Takiego korka jeszcze nie widziałem...
- Matiz ma jeden plus...
- Gdzie?!
- Na akumulatorze
Port w Świnoujściu. Przy redzie wielki prom pasażerski.
Zziajany facet z wielkim plecakiem biegnie wzdłuż brzegu ile ma pary w nogach.
W biegu rzuca plecak za burtę promu.
Bierze rozbieg i skacze.
Łapie się za burtę; po chwili, ostatkiem sił podciąga się i przełazi na pokład.
- Ufff, karwa fak... - dyszy. - Zdążyłem.
- Brawo, bravissimo - mówi kapitan. - A nie lepiej było poczekać, aż przycumujemy?
Rozmowa na czacie:
- Ile masz wzrostu?
- 145 cm.
- O, to z ciebie mała księżniczka. A ile ważysz?
- A ważę jeszcze mniej, tylko 120.
- Wszystkie chłopy chleją!
-Tak, a mój jeszcze i je!
„Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było tylko aplauz i zaakceptowanie”
przedzial bagazu rejestrowanego ma troche inne zalozenia niz przedzial pasazerski. podlega zarowno zmianom cisnienia jak i temperatury. dlatego m.in. linie lotnicze nei biora odpowiedzialnsoci za przewozony w bagazu rejestrowanym sprzet elektroniczny (zrodlo - specjalista lotnictwa ds szkonlen nt. transportu materialow niebezpiecznych)
gwarantuje ci ze nawet neiwielka zmiana cisnienia/temperatury moze spowodowac rozszczelnienie puszki z kiszonym sledziem. to ze jest zakaz ich przewozenia jest wziete z praktyki. nikt nie zakaze ci przewiezienia owocow w puszcze czy sardynek. kiszony sledz to zupelnie co innego. i tak jak przy owocach sardynkach czy tez piwie mozna rzeczy po prostu wyprac to w przypadku kiszonego sledzia wszystko co mialo z nim kontkat nadaje sie do wyrzucenia.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
PeeSem. Przednie zawieszenie inaczej by wyglądało.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Może to dmuchana krowa
D7(5)0 | F100 | F8/3.5 | S10-20/4.5 | N18-35 | S24-70/2.8 | N50/1.8 | N85/1.8 | N70-300VR | SB800
Chyba nie. A krowy po stosunku wyglądają jakoś inaczej?Może to dmuchana krowa
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Skontaktuj się z nami