Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Axalp 2013

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kux Zobacz posta
    sebah - świetne portfolio - jestem pod wrażeniem i gratuluję
    co to za szkiełko?
    dziekuje bardzo milo mi
    C 400 5.6 L i 300 2.8 L IS + tc2.0III

Domyślnie

Ja robię wszystko by tam trafić w tym roku. Niestety raczej tylko będę mógł się wstrzelić w drugi dzień. Czy jest szansa, że w środę po pokazach lub w trakcie ich będę mógł wejść na teren lotniska w Meiringen, czy to w ten dzień niemożliwe? Ja jednak ze względu na mało czasu chcę dojechać na P+R w Brienz i w czwartek z rańca chcę ruszyć za te ich 40FR. Tylko tu powstaje pytanie numer dwa. Czy jak kupię bilet w środę po południu a w czwartek rano okaże się, że treningi będą odwołane to oddadzą mi kasę? Bardzo proszę wiedzących lepiej o pomoc.

Domyślnie

Lotnisko jest czynne cały czas, znów zachęcam do przeczytania relacji Hesji lub Muflona. Bilet kupujesz w dniu pokazu przed wejściem do autobusu, gwarancji ze pokazy będą nigdy nie masz...może być sytuacja że zapłacisz - wjedziesz na górę i pokaz zostanie odwołany(płacisz za transport góra-dół nie pokazy).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Lotnisko jest czynne cały czas, znów zachęcam do przeczytania relacji Hesji lub Muflona. Bilet kupujesz w dniu pokazu przed wejściem do autobusu, gwarancji ze pokazy będą nigdy nie masz...może być sytuacja że zapłacisz - wjedziesz na górę i pokaz zostanie odwołany(płacisz za transport góra-dół nie pokazy).
    Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Z relacji Hesji wyczytałem, że w zasadzie na lotnisko w Meiringen mogę wejść bez żadnych papierów, pozwoleń przez cały tydzień, w którym trwają pokazy. Mam rację? Czy na miejsce parkingowe w Brienz mogę przyjechać w środę wieczorem po to by ruszyć autobusem do Axalp w czwartek z rańca? Czy muszę zjawić się tam w czwartek tuż przed wyjazdem w górę? Hesja pisze, że w zasadzie nawet jak pada deszcz czy sypie śnieg to pokazy mogą trwać dalej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebah Zobacz posta
    klub AA
    a co ten skrót oznacza?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    a co ten skrót oznacza?
    Air-Action tak jak na www SPFL

wolnyslimak - masz racjęTak ale start masz z lotniska w MIringen autobusów- więc autkiem musisz tam podjechac i je zostawić w bazie na specjalnych parkingach. Odpowiedz na 2 pytanie - tak latają w trudnych warunkach ale jeśli przyjdzie duża mgła to robi się koniec zabawy.

Domyślnie

Air-Action tak jak na www SPFL

wolnyslimak - masz racjęTak ale start masz z lotniska w MIringen autobusów- więc autkiem musisz tam podjechac i je zostawić w bazie na specjalnych parkingach. Odpowiedz na 2 pytanie - tak latają w trudnych warunkach ale jeśli przyjdzie duża mgła to robi się koniec zabawy.
    Dziękuję Ci bardzo i jeszcze proszę o lekką podpowiedź. Czy na górze lub niedaleko jest szansa na jakis bufet? Jest szansa kupienia kanapki i piwa? Przepraszam jeśli jestem upierdliwy ale chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości aby popełnić jak najmniej błędów i móc cieszyć się zdjęciami.

Domyślnie

Kupisz piwko, wodę i kiełbaski(masakryczne). Dlatego zalecam zabranie prowiantu ze sobą, szczególnie że jedziesz autobusem do Axalp, potem kolejką krzesełkową do góry, no i jakiś 45 min spacer(średnio-trudny teren).

Domyślnie

Kupisz piwko
    warto, choć tanio nie będzie

Kupisz wodę
    na co komu woda za którą trzeba płacić

Kupisz kiełbaski(masakryczne)
    które nie dość, że nie wiadomo jak smakują, nie wiadomo z czego są; wiadomo za to że kosztują jak obied w dobrej restauracji w Polsce
    Dlatego zalecam zabranie prowiantu ze sobą, szczególnie że jedziesz autobusem do Axalp, potem kolejką krzesełkową do góry, no i jakiś 45 min spacer(średnio-trudny teren).
    słuchaj dyźka, dobrze radzi.

Domyślnie

I o taką odpowiedź mi chodziło. Dziękuję. Prowiant w takim razie wezmę na bank tylko juz na piwo miejsca w plecaku braknie. Możecie rzucić ceną za napój bogów? Mam nadzieję, że nie więcej niż 6-8FR za kufelek? To i tak cena z kosmosu ale kij...raz się żyję. Czy jednak jeszcze sie pomyliłem?

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów