Close

Strona 422 z 2397 PierwszyPierwszy ... 3223724124204214224234244324725229221422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 211 do 4 220 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Też czytałem że wołna lepsza (choć z testu wynikało że niewiele) ale nie robiłem im głębszego testu, za to zamierzam Zobaczę czy wygra ergonomia czy jakość Ewnetualnie industar+pierścień żeby zmniejszyć odległość ostrzenia...;]

Ja używam picasy ale muszę trochę kombinowac z wrzucaniem linków na fora (prawyklik-pokażinformacjeoobrazku-kopiuję adres obrazka, póki co nie znalazłem lepszego).

Domyślnie

Do małych imageshack.us linki do pelnowymiarowych na dropbox.com

Domyślnie

Do dużych też ishack Zmienili limit i 36Mpix o dużej wadze można wstawiać.
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Te zdjęcia z Kirona przypominają mi, że nie ma to jak jasny szeroki kąt. Po zakupie 28/1.8 przeprosiłem się z luszczanką.

Dzisiejsze przymiarki do stritowania pezetem. Chyba da radę.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

A czy wolno mi tu pisać, gdy nie mam NEXa, tylko NXa?
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Owszem, lubię takie połączenie. Mam 20/1.8 do luszczanki ale 28/1.8 chyba też zanabędę.
    Ja tu o jakiś nikonach-złomach a temat o sony więc żeby nie było - fotos z 5n

Jpeg z 5n + E16 + ECU @4.5
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puch24 Zobacz posta
    A czy wolno mi tu pisać, gdy nie mam NEXa, tylko NXa?
    A masz olej na matrycy albo chociaż begfokus?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Wystarczy że NX ma ogromnego laga
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    A masz olej na matrycy albo chociaż begfokus?
    Niestety, nie mam - a powinienem?

Czy beg-fokus to błaganie (żebranie) o ostrość zdjęć?

Samsungi NX to bardzo fajne aparaty z dziesiątkami niedostatków, mimo których je lubię!

Kupiłem używanego NX100, a potem i NX10, głównie z myślą, że będą to cyfrowe "dupki" do starych obiektywów, np. od Zorki, więc kupiłem też stertę różnych adapterów, ale okazało się, że system NX sam w sobie jest całkiem sensowny (mimo niektórych jego bezsensów, których trochę ma, niestety). Wydaje mi się, że pierwsze NXy były sensowniejsze od pierwszych NEXów, ale potem Sony poszło bardzo do przodu, a Samsung zaczął się miotać to w tę, to we wtę, i zaczął wypuszczać kolejne NXy nie bardzo wiadomo dla kogo przeznaczone.
    Ostatnio edytowane przez puch24 ; 11-04-2013 o 23:24
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puch24 Zobacz posta
    Niestety
    Wyszukiwanie wad naszych zabawek może być przyczyną wielu groźnych chorób. Z najgroźniejszą z nich na czele - impotencją.

Wiosenny portret rodzinny by ECU albo "o zniekształceniach perspektywicznych".

Strona 422 z 2397 PierwszyPierwszy ... 3223724124204214224234244324725229221422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów