Close

Strona 104 z 239 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106114154204 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 031 do 1 040 z 2387

Wątek: D800 Af

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez somrozen Zobacz posta
    średnio raz na 4 godziny....na razie bez zmian....nadzieja umiera ostatnia.
    Właśnie widzę, że wczoraj wysłali sprzęt.
    Tylko dlaczego DHL o tym jeszcze nic nie wie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    Właśnie widzę, że wczoraj wysłali sprzęt.
    Tylko dlaczego DHL o tym jeszcze nic nie wie?
    Nikon z samego rana daje znać, że wysłał, DHL odbiera przesyłkę po południu, status na stronie DHL zmienia się póóóóóóóźnym wieczorem. Normalnie można osiwieć i faktycznie, im rzadziej sprawdza się info o naprawie tym serce mniej narażone jest na zawał :]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karrampuk Zobacz posta
    Dla Ciebie z przyjemnością

ps
    dopiero teraz odebrałem wiadomość od kolegi mOSAd. Za sugestie bardzo dziękuję i pozdrawiam

-Zdjęcia sample bez obróbki-
    Karrampuk napisz jakim szkłem ta sikora ustrzeloma, jaką odległość od modela lub modelki. Ostrość bardzo mi sią podoba.

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
    Nie wszystko wyglada tak, jak widzi to aparat
    Michalski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    A umawiałeś się, bo ja tak i mi zrobili od ręki (znam osobiście jeszcze kilku użytkowników d800 i forum i im też zrobili od ręki)
    Ja tyle szczęścia nie miałem. Zadzwoniłem i Pani powiedział mi, że nie ma możliwości zrobienia nic od ręki. Zawiozłem i czekałem 2 tygodnie.

Domyślnie

więc chyba i mój w końcu jest ok
    3 x serwis. 2x DE i za 3 razem PL - chłopaki z podstępu wreszcie poskromili demona
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

nevra
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karrampuk Zobacz posta
    Znajoma też chciała w jeden dzień. Czeka trzeci tydzień. W styczniu miałem szczęście i poszło w 10 dni. Podgląd statusu przez internet to farsa. Lepiej się nie denerwować.

Karampuk pisał o mnie. Może niekoniecznie w jeden dzień, ale w tydzień to miałam nadzieję, że się da.

Przy okazji witam wszystkich, bo choć na forum jestem od kilku lat, to dotąd tylko jako czytacz.

Nie, nie dostarczyłam im sprzętu osobiście, 370 km to ciut za dużo. Usiłowałam monitorować stan naprawy telefonicznie, co drugi dzień, bez rezultatu. Potem zaczęłam mailowo, codziennie. Chyba mieli mnie dość. Wczoraj sprzęt wrócił, zaraz się biorę za sprawdzenie.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    więc chyba i mój w końcu jest ok
    3 x serwis. 2x DE i za 3 razem PL - chłopaki z podstępu wreszcie poskromili demona
    6 razy odwiedzał serwis? ja to bym juz go dawno do żyda oddał

Domyślnie

kropka jest
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal Szipluk Zobacz posta
    Karrampuk napisz jakim szkłem ta sikora ustrzeloma, jaką odległość od modela lub modelki. Ostrość bardzo mi sią podoba.
    Byłem jakieś 2,0m max 2,5m od modela > obiektyw 70-200vr2 ogniskowa 200mm ISO640 1/1250s f/4 +2,0EV i ostatni parametr (nie wiem co znaczy?) Auto 2,0,0

przepraszam - Pokazywarka wycina exif. Mam RAW'a mogę Ci wysłać.

Oryginał - tradycyjnie bez obróbki (wiem, że paskudny)

i super crop

Ostatnio edytowane przez Karrampuk ; 13-04-2013 o 00:00

Oszczędny w słowach Awatar somrozen
    Miasto
    Słupsk/Koszalin

Domyślnie

Czy na stronie serwisowej Nikon Polska jest tylko jeden status?: "Your equipment is awaiting repair". Czy ulega on zmianie w trakcie?.... Drugi tydzień mija i ciągle to samo....jakaś masakra..chyba zadzwonię do Rutkowskiego.
    ======================================
    D4s,D4,D700,2xN24-70,N70-200,N70-300,N85,N50,SB700,2xSB910, DJI Phantom 2V+, DJI MAVIC, DJI OSMO...żaden ze mnie fotograf.

Strona 104 z 239 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106114154204 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów