Panowie,
czyżby sąd kapturowy nad Nikonem a D800 w szczególności?
Szukaj
Panowie,
czyżby sąd kapturowy nad Nikonem a D800 w szczególności?
Zgłaszam swoją na +nie wiem czy moi koledzy bedą chciali brac udział w tej "ankiecie" ale sa jeszcze 3 puszki tez nie sprawiające problemów
Przepraszam 4
A i dla jasności nie robimy zdjęć sufitowi, czy klamek. Jeden robi ptaszki, inny śluby, kolejny znów wszystko co popadnie. Ot po prostu zdjęcia które może kiedyś dla kogoś będą wartościowe i ostre ;P![]()
Ostatnio edytowane przez tot1977 ; 16-02-2014 o 01:29
Nie patrzę na to w ten sposób, mimo, że moja sztuka została doliczona jako -1. Dla mnie to jest na te chwilę aparat nr 1 wśród wszystkich z systemów małoobrazkowych. Jedynie niektóre z MF bym postawił wyżej. Ale to ze względu na specyfikę moich potrzeb i tego co ja lubię.
Podkreslam to "dla mnie", bo uważam, że dla większości D800 to nie jest dobry wybór (i nie ze względu na AF, z tym AF da sie pracować, naprawdę).
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
U mnie pierwszy na - 1 a drugi na +1Więc chyba zero powinno być
![]()
mój egzemplarz DE nr.610xxxx na plus (+),
po lekturze tego masakrującego (celowo lub nie) tą puszkę wątku zadzwoniłem tak na wszelki wypadek do serwisu z pytaniem o koszt kalibracji AF po okresie gwarancyjnym, koszt to około 160zł z przesyłką więc nie ma tragedii, a zamiast czekać na rozjechanie lepiej pstrykać i cieszyć się zaletami tej puszki.
100% hobby. ... ... www
Ami 66 > Smena 8m > Fed 5 > Lubitel 166B > Zenit TTL > Minolta > Sony > Pentacon six TL - Nikon F - Nikon D
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
Pod warunkiem że serwis pracuje jak poważny serwis a nie zbiorowisko facetów mających w dupie problem użytkownika
100% hobby. ... ... www
Ami 66 > Smena 8m > Fed 5 > Lubitel 166B > Zenit TTL > Minolta > Sony > Pentacon six TL - Nikon F - Nikon D
Skontaktuj się z nami