Close

Strona 410 z 2397 PierwszyPierwszy ... 3103604004084094104114124204605109101410 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 091 do 4 100 z 23962

Wątek: Sony NEX

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Jeśli będziesz chciał sprzedać ECU w najbliższym czasie, chciałbym się ustawić w kolejce zainteresowanych...
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Jeśli będziesz chciał sprzedać ECU w najbliższym czasie, chciałbym się ustawić w kolejce zainteresowanych...
    Nie chciałbym się rozdrabniać, więc mam na początek pomysł oferty dwóch zestawów, szerokiego (E16+ECU+wizjer optyczny) i portretowego (E50+polar+hot shoe). Tyle że poczekam chwilkę, bo być może sprzedawać będę zooma Albo i nic nie będę sprzedawał :P Boję się tego Fuji, mam wrażenie że kastruje z fotozapału. No i ostatnie doświadczenia jakie miałem z Fuji to przeterminowane 160-tki od Wieczniezbanowanego...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Nim doszedłem do Twojego posta to zdążyłem już PW wysłać o tej samej treści ale spoko, ciśnienia nie mam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    No i ostatnie doświadczenia jakie miałem z Fuji to przeterminowane 160-tki od Wieczniezbanowanego...
    Zatem złe być nie mogły
    to be a rock and not to roll

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

To czekamy
    .

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Boję się tego Fuji, mam wrażenie że kastruje z fotozapału..
    Etam, jest akurat odwrotnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Staś Zobacz posta
    Etam, jest akurat odwrotnie
    No właśnie tego nie za bardzo widać, przynajmniej tutaj na forum. Prędzej wyczuwam strach przed tym, że można by tak cooltowym aparatem popełnić coś nie nadającego się z marszu do jubileuszowego numeru Aorty. To jedna z wielkich zalet nexa - nie musisz się naprężać, to przecież tylko sony. A jak się nie naprężasz, to i więcej krwi do mózgu dopływa...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Przy X nie będziesz się naprężał - będziesz się odprężał

Domyślnie

...Boję się tego Fuji, mam wrażenie że kastruje z fotozapału...
    Eee tam... Fotozapału masz wystarczająco dużo. Przeszedłeś na Sony, możesz bez obaw przeskoczyć na cokolwiek innego. Fuji też
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Zastanawiałem się też nad x100s i szczerze powiem, że warto poczekać na wady wbudowane, dość modne ostatnio...

Dodatkowo kusi mnie cenowo zeiss 24... oprócz rozmiaru jest dobrą alternatywą fuji... Tylko że jakbym "dał" żonie nexa, to nie mam gdzie przypiąć zeissa i tu rozumem Twój (Mariuszu) tok myślenia
    .

Strona 410 z 2397 PierwszyPierwszy ... 3103604004084094104114124204605109101410 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów