Jeśli będziesz chciał sprzedać ECU w najbliższym czasie, chciałbym się ustawić w kolejce zainteresowanych...![]()
Szukaj
Jeśli będziesz chciał sprzedać ECU w najbliższym czasie, chciałbym się ustawić w kolejce zainteresowanych...![]()
.
Nie chciałbym się rozdrabniać, więc mam na początek pomysł oferty dwóch zestawów, szerokiego (E16+ECU+wizjer optyczny) i portretowego (E50+polar+hot shoe). Tyle że poczekam chwilkę, bo być może sprzedawać będę zoomaAlbo i nic nie będę sprzedawał :P Boję się tego Fuji, mam wrażenie że kastruje z fotozapału. No i ostatnie doświadczenia jakie miałem z Fuji to przeterminowane 160-tki od Wieczniezbanowanego...
No właśnie tego nie za bardzo widać, przynajmniej tutaj na forum. Prędzej wyczuwam strach przed tym, że można by tak cooltowym aparatem popełnić coś nie nadającego się z marszu do jubileuszowego numeru Aorty. To jedna z wielkich zalet nexa - nie musisz się naprężać, to przecież tylko sony. A jak się nie naprężasz, to i więcej krwi do mózgu dopływa...
Przy X nie będziesz się naprężał - będziesz się odprężał
Zastanawiałem się też nad x100s i szczerze powiem, że warto poczekać na wady wbudowane, dość modne ostatnio...
Dodatkowo kusi mnie cenowo zeiss 24... oprócz rozmiaru jest dobrą alternatywą fuji... Tylko że jakbym "dał" żonie nexa, to nie mam gdzie przypiąć zeissai tu rozumem Twój (Mariuszu) tok myślenia
![]()
.
Skontaktuj się z nami