Wiesz jako ,że widzę co się dzieje na "rynku ślubnym" a mniej więcej wygląda to tak . Amator pstryka zdjęcia bez ładu bez pomysłu itp itd .... rodzina znajomi.... itd itp mówią "ale fajnie" "nie no powinieneś zawodowo to robić" i człowiek mający kita jest foterem ślubnym może nic w tym złego tylko , jak już o tym pisze ,że ma styczność ,że robił śluby i wypisuje ,że chce zmienić na body bardziej profesjonalne to ewidentnie chodzi o lans bo mając takie szkła bardziej zmieniłbym tutaj szkła które utrudniają pracę niż to body przecież to nieszczęsne body które ma , ma tak dobrą matrycę i jestem w stanie na nim zrobić zdjęcia podpinając lampę oczywiście ale brakowało by mi tutaj jakiegoś szerokiego kąta jasnego np jakiegoś szkła do portretu sama 50 to nie wszystko![]()
Jestem bardzo wyrozumiały i spokojny pomagam wielu ale ostatnio tutaj zaczyna byc nadmiar takich postówi po prostu to jest jak z Mpix im więcej tym lepiej ale nie każdemu potrzebne to tutaj masz tak samo , nie ma szklarni ale wymiana puszki musi być
, chętnie zobaczyłbym poziom artystyczny zdjęć ale też nie widzę .
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami