Close

Strona 363 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2633133533613623633643653734134638631363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 621 do 3 630 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    AAA jasne- myślałem,ze posiadasz nexa.
    Ricoh?? Niech tylko wypusci adapter z mocowaniem K to zdradze Nexa-już mu prawie slubowalem

Mam trzy male limitedy, 21,40,70.
    Przecież to lustrzankowe flange distance. Nie lepiej kupić do nich lustrzankę? Dystans zabije małość tych Twoich limitedów.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Pentax wypuść evila FF

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    Pentax wypuść evila FF
    A oni nie maja wejsc w DSLR FF?

Wysyłane z mojego N90DC_S za pomocą Tapatalk 2
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

DSLR to przeżytek.

Domyślnie

No czy ja wiem? W amatorskich zastosowaniach - jak najbardziej, ale na półce FF jeszcze sporo czasu minie, zanim evile dogonią DSLR - ale jest to tylko kwestią czasu. Dlatego tworzenie nowego systemu DSLR FF akurat teraz chyba nie jest najlepszym pomysłem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Przecież to lustrzankowe flange distance. Nie lepiej kupić do nich lustrzankę? Dystans zabije małość tych Twoich limitedów.
    Mariusz mam jeszcze K-5 i dwie Sigmy... Szkoda mi się rozstawać z tym systemem - potrzebuję tylko czegoś lekkiego i taniego na wyjazdy a przyszłość pokaże czy zostanę z Pentaxem a może przejdę na bezlusterkowce?

Czy moduł K musi być wielki?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    Czy moduł K musi być wielki?
    Musi być taki, jak trzeba - dystansować obiektyw od matrycy tak samo, jak w lustrzance. Ja jestem jednak za jak najmniejszymi evilami, osobliwie za takimi, którym ryj nie wystaje za bardzo...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

No Mariusz, to zdjęcie jest pierwsza klasa! Ależ poukładane... te szalone kolory po lewej i prawej... A ludzie i droga tak się ułożyli, że wzrok ucieka w kierunku tego zamglonego budynku. Perspektywa powietrzna piersza klasa! I to niebo, takie bezbarwne, kapitalnie kontrastuje z barwnymi wystami. Świetne!
    Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

Fakt, dobre foto. Zdradź co robisz z kolorkami - zawsze na to pytanie enigmatycznie odpowiadasz. Jakiś presecik taki piaskowo - zielonkawy, czy sam dłubiesz?

Domyślnie

Mariusz, mnie te zdjęcia też zachwycają. Czysty Lr czy może Color Efex?
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Strona 363 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2633133533613623633643653734134638631363 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów