Close

Strona 362 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2623123523603613623633643724124628621362 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 611 do 3 620 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    nie, GW-2 do GRD III/IV
    Gógiel mi się powiesił po wpisaniu...

Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 27-02-2013 o 23:26

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Gógiel mi się powiesił po wpisaniu...
    Chyba jakoś tak - http://www.youtube.com/watch?v=dMYew64b670
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

nie, GW-2 do GRD III/IV
    Możesz troche jasniej...kilka godzin temu obudzilem się po narkozie i jeszcze troche mi percepcja szwankuje- powaznie

Wysyłane z mojego XT890 za pomocą Tapatalk 2

Domyślnie

Tłumaczę

nie, GW-2 do GRD III/IV
    Nie mam nexa - wyrwało mi się nieopatrznie. - Pan... nie ma... nexa...? - wybełkotał sczerniały moderator, patrząc na mnie z przerażeniem - i pan chce sepulkę???

Znaczy się konwerter...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Zamiast sepulki dostanie Pan kobietę-taboretę.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    Możesz troche jasniej...kilka godzin temu obudzilem się po narkozie i jeszcze troche mi percepcja szwankuje- powaznie
    Mogę

1. W poscie wyzej wspomniano o cenie 360 zł, za konwerter ECU do aparatu NEX.

2. Odpisałem więc że cena konwertera do mojego aparatu to 650 zł. Mój aparat to Ricoh GRD IV, a konwerter do niego to GW-2

3. Pisząc ze konwerter kosztuje 650 zł, miałem na mysli swój kowerter do Ricoha, a nie do NEXa.

4. Co więcej, nie mam NEXa.
    Völkchlor

Domyślnie

tylko wyłów te włosy

no jednak mocowanie bagnetowe to co innego, ja mam np. swój nakręcany to jednak inny system, bagnet jest duzo wygodniejszy - zresztą moj konwerter jest nakręcany na adapter i ten adapter jest na mocowaniu bagnetowym, wiec jak w terenie chcę zdjąć konwerter to zdejmuję z adapterem bo jest wygodniej
    No widzisz...w google tego bym się nie dowiedział, a więc dobrze jest zadać pytanie na forum. Poza tym, aby coś było w google ktoś inny gdzieś musi poruszyć taki problem.

Domyślnie

Obudzilem sie dopiero, ale nic nie rozumiem z ostatnich wpisow
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Mogę

1. W poscie wyzej wspomniano o cenie 360 zł, za konwerter ECU do aparatu NEX.

2. Odpisałem więc że cena konwertera do mojego aparatu to 650 zł. Mój aparat to Ricoh GRD IV, a konwerter do niego to GW-2

3. Pisząc ze konwerter kosztuje 650 zł, miałem na mysli swój kowerter do Ricoha, a nie do NEXa.

4. Co więcej, nie mam NEXa.
    AAA jasne- myślałem,ze posiadasz nexa.
    Ricoh?? Niech tylko wypusci adapter z mocowaniem K to zdradze Nexa-już mu prawie slubowalem

Mam trzy male limitedy, 21,40,70.

Strona 362 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2623123523603613623633643724124628621362 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów