Szukaj
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Cześć
kupiłem właśnie dysk 2,5 cala Seagate Expansion 1 TB, jak na razie wszystko chodzi ładnie. Czy dobrze zrobiłem ? Wyżej MEKANO pisze że to najgorszy SHIT na rynku, to prawda?
na razie jestem zadowolony. chodzi cichutko, głośniej chodzi mój lapek (wentylator), dysku w ogóle nie słyszę.
Zapłaciłem 339 zł, w MM po rabacie z 399 zł.
Nie będę na nim trzymał zdjęć ślubnych bo takich nie robię, więc jak stracę dane to tylko moje![]()
Czy warto zainstalować jakiś program których by mi monitorował "stan techniczny" tego dysku? jakieś przegrzewanie? jakieś martwe sektory czy coś innego złego? Jaki polecacie program? a może mam zrobić jakąś aktualizacje tego dysku? robi się coś takiego? nie znam się w ogóle na dyskach, dlatego może, takie głupie pytania zadaję![]()
ktoś oprócz MEKANO, ma ten dysk i mógłby się wypowiedzieć na temat tego dysku, napisać swoją opinię?
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
sokolnik, nie czytasz uwaznie, podalam linka do opinii na temat tych starych dyskow Seagate expansion, nie masz takiego samego jak ja, moj jest 1.5 TB, pewnie juz nie produkowany, bo on jest zdaje sie z 2009 r. i jest to 3.5, a nie 2,5 cala, a to jest roznica, male dyski Expansion, zawsze beda cichsze od duzych.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
a to się cieszę, że nie kupiłem jakiegoś &*^%&trochę mnie uspokoiłaś, właśnie kopiuje na niego zdjęcia
![]()
40 GB już kopiuje trochę, noo demonem prędkości to to nie jesttzn filmy szybciej skopiował, zdjęcia kopiuje dłużej bo plików dużo i są małe, max 12 mb, tak myślę że to od tego zależy
Jakbys podlaczyl go przez port usb 3.0 to pewnie by ci szybciej kopiowal![]()
a ja mam taki ?hee mam wyjście eSATA, ale nie mam kabla do niego :P
Popatrz na boku laptopa, usb3 ma przeważnie niebieski plastik w gnieździe![]()
;]
nie ma niebieskich, są szare :/ lipa, a kabel eSATA poprawi szybkość przesyłu danych na dysk zew lub z dysku zew na laptopa/komputer?
Skontaktuj się z nami