Szukaj
Ja sobie kupiłem skarbonkę i przez zimę zamierzam uzbierać na prawo jazdy kat. A. Co tydzień ląduje w niej 35 funtów.
Pursue happiness with diligence
To się chwali. Sam myślę o skarbonce, ale koniecznie przezroczystej w której będę widział wzrost oszczędności co będzie motywowało do niepalenia. Prawko na "motóry" już mam, ale nie mam fajnego średniaka.
Rzeczywiście, po pierwszych trzech miesiącach robi się łatwiej. Boję się tylko "okrągłych" dat- pół roku, rok itp.
Pursue happiness with diligence
Tak, chęć zostaje na zawsze, ale to tylko chwila która tak samo szybko mija jak przychodzi. Jak sobię pomyślę o smaku kipa to od razu czuje się lepiej bez dymka. Podziwiam osoby które potrafią zapalić jednego dziennie, tygodniowo czy rocznie. Niestety w moim przypadku tak jak zapewne w wielu innych ten jeden to zaproszenie nałogu do powrotu.
Już miesiąc żyję bez papierosa i musze powiedzieć że staje się lepszym człowiekiem. Średniaka kupiłem zaliczkowo i teraz zamiast papierosów będę kupował po prostu filmy. Myślę że pożytek będzie z tego niezmierzalnie większy
![]()
Trzymam kciuki za wszystkich NIEPALACZY i życzę wytrwałości w wytrzymaniu bez nałogu w te nadchodzące święta oraz w nowym roku 2013. Mnie już stuknęło 5 latek bez dymka. Pozdrawiam wszystkich.
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
Nie zamierzam rzucać, po co odmawiać w życiu przyjemności![]()
stopka niezgodna z regulaminem forum
Skontaktuj się z nami