Close

Strona 67 z 79 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 786

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rdcom Zobacz posta
    A co najważniejsze nie śmierdzę
    To też jest dobra motywacja. Dodałbym jeszcze 12 x 365dni= 4380PLN rocznie na fajki Wychodzi na to, że palący człowiek w całym swoim życiu puszcza z dymem chatę. Nic tylko pogratulować

Domyślnie

Ja sobie kupiłem skarbonkę i przez zimę zamierzam uzbierać na prawo jazdy kat. A. Co tydzień ląduje w niej 35 funtów.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

To się chwali. Sam myślę o skarbonce, ale koniecznie przezroczystej w której będę widział wzrost oszczędności co będzie motywowało do niepalenia. Prawko na "motóry" już mam, ale nie mam fajnego średniaka .

Domyślnie

Rzeczywiście, po pierwszych trzech miesiącach robi się łatwiej. Boję się tylko "okrągłych" dat- pół roku, rok itp.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Rzeczywiście, po pierwszych trzech miesiącach robi się łatwiej. Boję się tylko "okrągłych" dat- pół roku, rok itp.
    Nie bój, nie bój: nawet po15 latach będziesz miał chęć zapalić...
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Tak, chęć zostaje na zawsze, ale to tylko chwila która tak samo szybko mija jak przychodzi. Jak sobię pomyślę o smaku kipa to od razu czuje się lepiej bez dymka. Podziwiam osoby które potrafią zapalić jednego dziennie, tygodniowo czy rocznie. Niestety w moim przypadku tak jak zapewne w wielu innych ten jeden to zaproszenie nałogu do powrotu.

Już miesiąc żyję bez papierosa i musze powiedzieć że staje się lepszym człowiekiem . Średniaka kupiłem zaliczkowo i teraz zamiast papierosów będę kupował po prostu filmy. Myślę że pożytek będzie z tego niezmierzalnie większy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sztefanek Zobacz posta
    Tak, chęć zostaje na zawsze, ale to tylko chwila która tak samo szybko mija jak przychodzi. Jak sobię pomyślę o smaku kipa to od razu czuje się lepiej bez dymka. Podziwiam osoby które potrafią zapalić jednego dziennie, tygodniowo czy rocznie. Niestety w moim przypadku tak jak zapewne w wielu innych ten jeden to zaproszenie nałogu do powrotu.

Już miesiąc żyję bez papierosa i musze powiedzieć że staje się lepszym człowiekiem . Średniaka kupiłem zaliczkowo i teraz zamiast papierosów będę kupował po prostu filmy. Myślę że pożytek będzie z tego niezmierzalnie większy
    Czego Ci życzę z całego serca !
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Czego Ci życzę z całego serca !
    Rowniez ja zycze ci wytrwania.Sam palilem 25 latek i nie pale (juz)(dopiero) 22 m-ce i ciesze sie jak dzieciak z tego powodu. 3m sie

Domyślnie

Trzymam kciuki za wszystkich NIEPALACZY i życzę wytrwałości w wytrzymaniu bez nałogu w te nadchodzące święta oraz w nowym roku 2013. Mnie już stuknęło 5 latek bez dymka. Pozdrawiam wszystkich.
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

Nie zamierzam rzucać, po co odmawiać w życiu przyjemności
    stopka niezgodna z regulaminem forum

Strona 67 z 79 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów