Nie no bez przesady, że zaraz prawie wszystko jest zbędne. Jest masa rzeczy o koszcie powyżej 100 milionów. To odpowiednik kilkudziesięciu złotych - a to oznacza, że są dużo warte dla gracza. Właśnie od dwóch dni jeden taki przedmiot próbuję sprzedać, gdyż nie odpowiada żadnej z moich ulubionych klas - jest dla mnicha, którym na razie nie gram. Jest sporo broni tyle wartych. Jest kilka zestawów też bardzo cennych. Czy ktoś to kupuje? Nie wiem szczerze mówiąc. Dam znać jak coś mi się sprzeda za ładną kwotę.
Niestety masa przedmiotów to śmieci na sprzedaż NPC w mieście.
Z wytwarzania przedmiotów, na razie znalazłem potencjalnie jedną rzecz być może wartą poniesionego ryzyka i kosztów. Ale by się o tym przekonać trzeba by mieć tak z 10 milionów na zbyciu, co w moim przypadku nie jest na razie realne.
Szkoda tylko, że wiele przedmiotów legendarnych ma słabe statystyki. Z jednej strony wypełniają lukę i jest jakiś tam dreszczyk emocji w czasie identyfikacji być może dla kogoś. Ale chciałoby się czasem mieć pewność, że jak coś widzimy znajomego, to znaczy, że jest dużo warte. A tak, trzeba się wczytywać w mały druczek ze statystykami i oceniać, czy dany przedmiot ma sens. Męczące trochę.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami