Close

Strona 62 z 69 PierwszyPierwszy ... 12526061626364 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 721

Wątek: Diablo 3

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

eee ja dopiero co wbiłem 60lvl barbem a Ty o maszynkach
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Promocyjka, Diablo III spadło poniżej stówki w sklepach
    ;]

Domyślnie

zobiłem pierścień, najlepsza metoda to znaleźć koxów ( np na forum battle.net ) i robić machinę na mp8-10, poniżej szkoda czasu, chyba że kogoś nie nudzi zbieranie kluczy. Pierścień bardzo słaby wyszedł, obniżył hp i dps, ale te 35% expa to jednak sporo, niestety nie mam chęci na dalszą rozrywkę w tej formie.
    D90

Domyślnie

Po klucze to nie opłaca się ganiać poniżej MP6. Ja ostatnio ganiam na MP7. Ubery też już poniżej MP6 nie schodzę.
    Jak ktoś będzie chciał pomocy to dajcie znać.
    Mega pakerem to ja nie jestem ale jakoś sobie radzę
    http://eu.battle.net/d3/pl/profile/B...42/hero/929021
    Z5II; Z5; N17-28; N50Z; T28-75G2; Lampy; Statywy; Torby; Plecaki itd.itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Badol Zobacz posta
    Po klucze to nie opłaca się ganiać poniżej MP6. Ja ostatnio ganiam na MP7.
    Ja poniżej mp8 nie dostaję kręgosłupa z leo i magdy

Domyślnie

Wczoraj ze znajomym poszliśmy MP10. Trochę dłużej się zeszło ale bez większych problemów w akcie 1
    Z5II; Z5; N17-28; N50Z; T28-75G2; Lampy; Statywy; Torby; Plecaki itd.itp.

Domyślnie

Panowie, kto pomoże zrobić trzy-cztery runy na a2 po klucze na mp6-7? Na a1 i a3 sobie radzę na mp4 ale klucznik na a2 ma spowolnienie pocisków i czarką za szybko zdycham a na mp2 za użo latania... w zamian zapraszam na machina party mp6-7 bo brakuje mi trzech kluczy z a2 żeby trzy krainy otworzyć

Domyślnie

Pytanie czy w ogóle warto walczyć o hellfire ringa? Czy jeśli mam pierścionek 5%cc 40%obr od crt i 80int to opłaca mi się zmiana na hellfire?

Domyślnie

A co innego masz do roboty? Przy okazji zwykłych biegów możesz zdobywać klucze. A jak już się trochę uzbiera to próbować sił. To chyba nic nie kosztuje. Można prócz 3-ciego aktu pofarmić pozostałe przez chwilę. Oczywiście mowa o zerowym lub niskim MP. Ale jak ktoś jest w stanie powalczyć na MP5 lub wyżej, to czemu nie spróbować swoich sił?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    A co innego masz do roboty? Przy okazji zwykłych biegów możesz zdobywać klucze. A jak już się trochę uzbiera to próbować sił. To chyba nic nie kosztuje. Można prócz 3-ciego aktu pofarmić pozostałe przez chwilę. Oczywiście mowa o zerowym lub niskim MP. Ale jak ktoś jest w stanie powalczyć na MP5 lub wyżej, to czemu nie spróbować swoich sił?
    Bardziej mi chozi o to czy opłaca się wydać 2kk na schemat i pewnie drugie tyle na naprawy przy bieganiu na wysokim mp dla ringa jako takiego, czy np słabe lub średnie staty spowodują że ten ring będzie w jakikolwiek sposób użyteczny? Co Wam się udało wykuć?

Strona 62 z 69 PierwszyPierwszy ... 12526061626364 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów