Close

Strona 206 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1061561962042052062072082162563067061206 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 051 do 2 060 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Mariusz, paczka dla Ciebie... trochę ciemna, bo nie miałem kiedy pocykać tych fotek, ale jedno wytłumaczenie dla zdjęć pod światło... na środku mam wytartą powłokę o średnicy 5mm, więc czasem nie pomaga... wszystkie zdjęcia z ręki...
    Dzięki! A nie masz może choć jednego pstryka z człowiekami? Najlepiej twarzowego? Mam jakieś spaczenie i tylko na twarzowych człowiekach jestem w stanie szkło docenić...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Obaczę... muszę poszukać coś z wakacji powinienem mieć... momento
    .

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Uzupełniłem.... jest kilka zdjęć więcej. Ciekaw jestem Twojej oceny... obiektywu...
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Masz ochote kupic z tego chinskiego sklepu, ten obiektyw co ma MariuszJ?
    No przecież już go mam Wrzucałem z niego zdjęcia
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Uzupełniłem.... jest kilka zdjęć więcej. Ciekaw jestem Twojej oceny... obiektywu...
    Raczej przypuszczenia, niż mocno oparte wnioski - daje to co obiecuje parametrami. Ostrości nie odważę się ocenić ale wydaje się wystarczająca. Trochę martwiące są różnice w kontraście w zdjęciach chyba z tej samej godziny, a różnym kącie natarcia obiektywu względem słońca - chyba trochę blednie wszystko czyli miłośnicy portretów z kontrą mogą być trochę nieusatysfakcjonowani.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

drdln, tyle osob juz go stad kupilo, myslalam ze jestes nastepny w kolejce.. wybacz mi, ze Cie przeoczylam
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Obawiam się, że to może być wynik tego, że ma startą w centrum powłokę i ona wpływa na bank na te zmiany...

Pewne jest też to, że nie sprawdzałem jak to wygląda z użyciem wbudowanej osłony... a na bank jej nie wysunąłem.
    Zdjęcia są ciut pod słońce, a soczewka przednia niestety jest nieszlifowana
    Może ją rozbiorę i pomaluję czarnym lakierem...
    Ostatnio edytowane przez matys ; 26-11-2012 o 23:37
    .

Domyślnie

Z braku nowych zdjęć bawię się tymi sprzed kilku dni

Silver Efex Pro, Antique Plate II + żółty filtr (dwa kliknięcia)

Co to jeszcze ma wspólnego z tematem wątku - nie wiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Silver Efex Pro, Antique Plate II + żółty filtr (dwa kliknięcia)
    Dla użytkowników silvera - oczywista oczywistość
    to be a rock and not to roll

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

A opisz obróbkę 1 wersji...
    ta druga chyba średnio pasuje do pociągu +/- 21 wieku jakoś i tak tych pociągów mało, a teraz jeszcze jeden odpadł
    .

Strona 206 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1061561962042052062072082162563067061206 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów