Szukaj
Obaczę... muszę poszukać coś z wakacji powinienem mieć... momento
.
Uzupełniłem.... jest kilka zdjęć więcej. Ciekaw jestem Twojej oceny... obiektywu...
.
Raczej przypuszczenia, niż mocno oparte wnioski - daje to co obiecuje parametrami. Ostrości nie odważę się ocenić ale wydaje się wystarczająca. Trochę martwiące są różnice w kontraście w zdjęciach chyba z tej samej godziny, a różnym kącie natarcia obiektywu względem słońca - chyba trochę blednie wszystko czyli miłośnicy portretów z kontrą mogą być trochę nieusatysfakcjonowani.
drdln, tyle osob juz go stad kupilo, myslalam ze jestes nastepny w kolejce.. wybacz mi, ze Cie przeoczylam![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Obawiam się, że to może być wynik tego, że ma startą w centrum powłokę i ona wpływa na bank na te zmiany...
Pewne jest też to, że nie sprawdzałem jak to wygląda z użyciem wbudowanej osłony... a na bank jej nie wysunąłem.
Zdjęcia są ciut pod słońce, a soczewka przednia niestety jest nieszlifowana
Może ją rozbiorę i pomaluję czarnym lakierem...
Ostatnio edytowane przez matys ; 26-11-2012 o 23:37
.
A opisz obróbkę 1 wersji...
ta druga chyba średnio pasuje do pociągu +/- 21 wiekujakoś i tak tych pociągów mało, a teraz jeszcze jeden odpadł
![]()
.
Skontaktuj się z nami