Close

Strona 25 z 51 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 504

Wątek: NEX 6 - hit?

Domyślnie

No to przeciez od poczatku o tym mowilam ze jest ladowarka na USB, a jak ktos chce sobie dokupic standardowa, zeby moc wyciagnac akumulator to i tak ja kupi, co za problem.. ja tez mam dwie ladowarki z tym ze jedna nie orginalna i wole ta nieorginalna, bo moge ladowac baterie oprocz standardowo to i w samochodzie.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Czy do nexa 5N/6 jest możliwość podpięcia jakiegoś pilota z interwałometrem? Czy jest tylko wyzwalanie ręczne prostym pilotem na podczerwień?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Czy do nexa 5N/6 jest możliwość podpięcia jakiegoś pilota z interwałometrem? Czy jest tylko wyzwalanie ręczne prostym pilotem na podczerwień?
    Jest/będzie (nie sprawdziłem) aplikacja time lapse:
    http://sonyalphanex.blogspot.com/201...apps-demo.html
    Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

Tylko, ze na tych stronach wczesniejszych, ktos napisal ze timelapse do nieczego nie sluzy, bezuzyteczna aplikacja..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wyrwiflak Zobacz posta
    Dodatkowa ładowarka prosto z chin to jakieś 30zł (chyba że ktoś chce oryginał). Jakbym płakał o 30zł kupując sprzęt za niemal 4 kafle to byłby ten moment by zacząć szukać fachowej pomocy
    No własnie, 30zł to nie majątek szczególnie dla takiej firmy.
    Idąc tym tropem to za chwilę kupisz NEXa 8 w woreczku foliowym, bo po co komu kartonik, kabelek kupisz u chinola za 5 zł, ładowarkę za 30zł......przecież to grosze
    nic...

Domyślnie

zgubiłem się trochę.
    proszę powiedzcie mi w NEX 6 nie da się wyciągnać baterii? nie ma ładowarki takiej jak miały poprzednie NEXy?
    oznacza to, że nie ma możliwości naładowania drugiej baterii, co przy ich żywotności jest kiepskim rozwiązaniem.
    Nikon D*** vs. Sony NEX **

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marioo Zobacz posta
    zgubiłem się trochę.
    proszę powiedzcie mi w NEX 6 nie da się wyciągnać baterii? nie ma ładowarki takiej jak miały poprzednie NEXy?
    oznacza to, że nie ma możliwości naładowania drugiej baterii, co przy ich żywotności jest kiepskim rozwiązaniem.

Nie mozesz wyciagnac baterii, jak ladujesz ladowarka z kompletu, tj. ta na USB, a jak chcesz wyciagac ja z aparatu, to musisz kupic taka jak w Nex 5N.

Domyślnie

ok, pocieszające jest to, że jednak da się je wyciągnąć z aparatu i wymienić na naładowaną.

a baterie w NEX 6 i NEX 3/5 są te same czy inne? w sensie model i pojemność?
    Nikon D*** vs. Sony NEX **

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marioo Zobacz posta

a baterie w NEX 6 i NEX 3/5 są te same czy inne? w sensie model i pojemność?
    NP-FW50 czyli taka sama jak w Nex5N i Nex3/5

Domyślnie

Tak wyglada ta ladowarka:

Podlaczasz do kontaktu normalnie i dziala jak zwykla ladowarka, z ta roznica tylko, ze baterii nie wyjmuje sie z aparatu.

Strona 25 z 51 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów