jeżeli gumy będą blakły, tak jak w ostatnim wydaniu canona(lub nikona - nie pamiętam) to będzie dostępna wersja biała
sorry, tak jakoś mnie naszło....
Szukaj
jeżeli gumy będą blakły, tak jak w ostatnim wydaniu canona(lub nikona - nie pamiętam) to będzie dostępna wersja biała
sorry, tak jakoś mnie naszło....
.
spokosam sobie sprawdziłem, nie ma i na razie nie będzie, a szkoda bo do srebrnych luf aż by się prosiło...
A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4
Nie jestem zwolennikiem kolorowych aparatów, ale ostatnio macałem w MM białego Nexa-5R i kurcze, robi wrażenie.Chociaż jak ktoś chce mieć niewidzialny aparat, to na pewno nie jest to dobre rozwiązanie
![]()
to be a rock and not to roll
Mi sie podoba rozowy
http://2.bp.blogspot.com/_rx5uJvtgd9...NEX-3+ROJO.jpg
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
nie w tym rzecz że brak mi kolorów. Tylko o zgranie na razie wygląda to tak:
design obiektywów powiedzmy że jest minimalistyczny, wygląd 6ki czy 7ki też jest ok (nie próbują być na siłę retro, ani SF), ale aż się prosi aby była druga wersja kolorystyczna z większą ilością srebra... . (biały i różowy można traktować w formie ekstrawagancji) Taki mój mały OT
![]()
A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4
No tu masz całkowicie rację... dodam tylko, ze o ile mnie pamięć nie myli, to nowe 35/1.8, 11-18/4, 16-50/kit - są czarne...
Pewnie wycofają się ze srebra zupełnie.
.
A 18-55 w zestawie z 5N srebrne a z 7 czarne chyba.
Zauważyliście, że Sony ostatnio b. się ceni?
Trochę poszperałem wczoraj w necie i Nex 6 kosztuje z kitem 900 euro, Nex 5R 650 euro a Nex 5n 500 euro.
doradźcie proszę, mój wybór ograniczł się do
nex 6 + 16-50 vs 5r +15-60(nie pomyłka)
w 6 obawiam się o wielkość i ciężar oraz brak dotykowego ekranu, gdzieś wyczytałam że bateria trzyma o 47% słabiej niż 5r
w 5r o brak lampy i stopki (dam radę robić nim fotki wewnątrz wieczorem bez lampy? jakieś inne minusy?
różnica w cenie to jakieś 500-600 zł
główne zastosowania fotografia portretowo-reportażowo dzieciowo-rodzinno-turystyczna w moim mniemaniu artystyczna w Waszym pewnie co najwyżej akceptowalna![]()
Skontaktuj się z nami