Close

Strona 9 z 38 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

w tym ostatnim czwartym secie Włosi byli... ooooo tacyy maluścy... jak nigdy w życiu ))

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pincerna Zobacz posta
    w tym ostatnim czwartym secie Włosi byli... ooooo tacyy maluścy... jak nigdy w życiu ))
    Trudno się nie zgodzić
    Patrząc na wyraz ich twarzy gdzieś tak od połowy czwartego seta, przysłowiowy "zbity pies" jawi się jako okaz pewności siebie, a może nawet arogancji
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Zaraz, zaraz. To w czwartym secie był ktoś inny na boisku niż Polacy?

Domyślnie

Siatkarze świetni, szkoda że pozostałym się nie powiodło...

Domyślnie

Walczą a to już coś. Gorzej by było gdyby nic od siebie nie dali. Natalia na ten przykład. O naszej czołowej tenisistce nie mówię. Coś się stało niedobrego z jej psychiką, bo chyba ona zawiodła. Oczywiście może Niemka miała dobry dzień a Polka gorszy Fakt jest taki że liczą się medale i tylko te przechodzą do historii igrzysk.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-07-2012 o 13:00 Powód: pis. (Jej--->jej - ona żyje)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Walczą a to już coś. Gorzej by było gdyby nic od siebie nie dali. Natalia na ten przykład. O naszej czołowej tenisistce nie mówię. Coś się stało niedobrego z Jej psychiką bo chyba ona zawiodła. Oczywiście może Niemka miała dobry dzień a Polka gorszy Fakt jest taki że liczą się medale i tylko te przechodzą do historii igrzysk.
    Dobrze prawisz Piotrze, po prostu sport bywa okrutny...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    Walczą a to już coś. Gorzej by było gdyby nic od siebie nie dali. Natalia na ten przykład. O naszej czołowej tenisistce nie mówię. Coś się stało niedobrego z Jej psychiką bo chyba ona zawiodła. Oczywiście może Niemka miała dobry dzień a Polka gorszy Fakt jest taki że liczą się medale i tylko te przechodzą do historii igrzysk.
    I to jest smutne trochę, bo Igrzyska Olimpijskie to dla mnie coś więcej jednak niż tylko wynik sportowy.
    Z drugiej strony, to chyba jednak nie zawsze musi być prawda. Na przykład to, że Hiszpanie odpadli z IO w kopanej już po pierwszych dwóch meczach będzie chyba jednak bardziej pamiętane, niż gdyby zdobyli brązowy medal. A już na pewno bardziej będzie to pamiętane w Hiszpani, choć pewnie woleliby jak najszybciej o tym zapomnieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    Z drugiej strony, to chyba jednak nie zawsze musi być prawda. Na przykład to, że Hiszpanie odpadli z IO w kopanej już po pierwszych dwóch meczach będzie chyba jednak bardziej pamiętane, niż gdyby zdobyli brązowy medal. A już na pewno bardziej będzie to pamiętane w Hiszpani, choć pewnie woleliby jak najszybciej o tym zapomnieć
    Chyba jednak nie, bo piłka kopana na IO jest w ogóle olewana przez reprezentacje. Nieważne, że to Hiszpania. To jest najmniej wartościowy i prestiżowy turniej w piłce nożnej ze wszystkich dostępnych dla reprezentacji.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Chyba jednak nie, bo piłka kopana na IO jest w ogóle olewana przez reprezentacje. Nieważne, że to Hiszpania. To jest najmniej wartościowy i prestiżowy turniej w piłce nożnej ze wszystkich dostępnych dla reprezentacji.
    Pozwolę sobie się nie zgodzić, poczytaj jak bardzo prestiżowe są IO dla Brazylijczyków, a Hiszpanie z ich miłością do piłki mają zapewne bardzo podobnie. Poza tym IO z założenia są prestiżowe, dla wszystkich dyscyplin, choć nie da się ukryć - na pewno nie tak dochodowe. Inny przykład - po co Dream Team na IO, co im to daje?
    To, że MŚ są bardziej wartościowe i wyżej cenione nie podlega dyskusji, ale nie świadczy to, że występy na IO są olewane i nie maja żadnej wartości.

Domyślnie

W piłce na IO mogą brać udział zawodnicy do 23roku życia, więc ta reprezentacja Hiszpanii nie przypomina tej z czerwca na Euro.

Strona 9 z 38 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów