Close

Strona 7 z 38 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

Radwańska właśnie gra przeciwko Goerges. 0:1 jak na razie.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Klątwa chorążego cusik mnie się zdaje, że poraz kolejny się spełni

Domyślnie

1:1. A już myślałem ze po ptokach.

Domyślnie

Radwańska jedzie do domu. Nic nie napisze bo mnie zbanuja.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

E tam nie ma klątwy chorążego he he he

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GeparD Zobacz posta
    Radwańska jedzie do domu. Nic nie napisze bo mnie zbanuja.
    Tak to jest jak się nadmucha oczekiwania, i robi faworytkę z kogoś, kto tak naprawdę do końca faworytką nie jest.
    A Radwańskiej już medal polscy "specjaliści" zaklepali z góry. Jeżeli ktoś ogląda trochę tenisa, ten wie że Goerges to naprawdę dobra i niebezpieczna zawodniczka i to nie tylko dla Isi, także dla innych. Jeżeli dodać do tego coś takiego jak dyspozycja dnia, to wtedy jest jak jest. Radwańska zagrała dziś odrobinę gorzej niż zazwyczaj, Niemka lepiej niż zwykle - i mamy taki a nie inny wynik.
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

pierwszy raz ogladalem Radwanska i od razu rzucilo mi sie, ze ona gra tak jakos bez weny, ot tak wyszla na kort. u Niemki bylo widac koncentracje i wole walki
    Naszym siatkarzom tez juz specjalisci dali medal, miejmy tylko nadzieje, ze oni jeszcze stana na podium

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    pierwszy raz ogladalem Radwanska i od razu rzucilo mi sie, ze ona gra tak jakos bez weny, ot tak wyszla na kort. u Niemki bylo widac koncentracje i wole walki
    Naszym siatkarzom tez juz specjalisci dali medal, miejmy tylko nadzieje, ze oni jeszcze stana na podium
    No ja też mam nadzieję na medal siatkarzy, i jest on mimo wszystko o wiele bardziej realny, niż był medal Radwańskiej.
    I nawet na złoto mają realne szanse, ale jak słyszę albo czytam że są głównym faworytem turnieju, to mnie trzęsie.
    Najgorsze jest to, że przy złych wiatrach możemy w ćwierćfinale trafić na Rosję albo Brazylię na przykład, a z nimi może przegrać każdy i zawsze. A wtedy to już żałoba narodowa i nie ma przebacz. Jakoś wszyscy zapominają, że to jest tylko sport.
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

proszę o jakiś specjalny środek antystresowy w związku z relacjami z olimpiady prowadzonymi przez naszą publiczną ...
    czy firmy które wykupują czas reklamowy nie zdają sobie sprawy, że tak naprawdę to robią sobie dużo wrogów wśród wkur..... kibiców ?
    jakieś problemy z zaliczeniami bojów dla Klejnowskiej a tu nagle reklamy ...
    dlaczego jeszcze nie przerwali walki o brąz w judo ????????
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sinner Zobacz posta
    czy firmy które wykupują czas reklamowy nie zdają sobie sprawy, że tak naprawdę to robią sobie dużo wrogów wśród wkur..... kibiców ?
    jakieś problemy z zaliczeniami bojów dla Klejnowskiej a tu nagle reklamy ...
    dlaczego jeszcze nie przerwali walki o brąz w judo ????????

hehe, a ja się zastanawiałem czy to tylko mnie tak wkur**a. A jednak...

Strona 7 z 38 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów