trzeba sie tylko cieszyć że to publicza tv, bo w polsacie reklamy dwa razy dłuższe... i co wtedy????
Szukaj
trzeba sie tylko cieszyć że to publicza tv, bo w polsacie reklamy dwa razy dłuższe... i co wtedy????
Moi za to sobie radza na tych igrzyskach i juz maja 9 medali![]()
gdzie można obejrzeć to co już się wydarzyło na olimpiadzie np. mecz Natalii Partyki ?
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
Niestety nie pomogę Ci w kwestii obejrzenia powtórki, ale chciałbym nawiązać do osoby N. Partyki.
Wczoraj wieczorem oglądałem jej mecz na żywo, i jak zacząłem oglądanie to byłem w niemałym szoku, bo nie miałem pojęcia, że ktoś taki jak ona w ogóle istnieje. Naprawdę mnóstwo podziwu dla tej dziewczyny, za determinację, za hart ducha, za osiągnięcia (jest teraz bodajże 64 w rankingu). Dla mnie to jest właśnie przykład sportowca, olimpijczyka, kogoś kto stawia sobie cel i dąży do niego, wkłada w to ogrom ciężkiej pracy, nie bacząc na wszelkie trudności.
Trochę to może patetycznie wyszło, ale naprawdę olbrzymi szacunek dla Natalii Partyki!
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
No no, niezły meczyk!
W sumie to nie chciałbym na dzień dzisiejszy być kibicem siatkówki nie-Polakiem, to mogłoby być zdecydowanie stresujące zajęcie
No to z czołówki w tym roku została nam już tylko Rosja. I nie wiem co lepsze: ograć ich w ćwierćfinale (wtedy nie mają medalu), czy może w finale (coby ich bardziej bolało)
Bardzo dobry koniec dnia!
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Gratuluję polskim siatkarzom. Utarli nosa włoskim cwaniakom. Oczywiście sędzia jak zawsze pomaga wszystkim oprócz WłochówKapitana gra w końcówce. Oby tak dalej
![]()
Wysłano z Galaxy Note. Pozdrawiam. Piotr Milecki.
czy cos mnie ominelo? od kiedy TVP dziala jak polszmat czy tvn? przesadzaja z tymi reklamami. masakra jakas
no i pierwszy mecz siatkarzy za nami4 set pokaz klasy siatkarskiej gry w wykonaniu Polakow
![]()
POLSKA!!!!!! BARTMAN, KUREK, WINIARSKI!!! Tak sie gra piłkę siatkową!
Skontaktuj się z nami