Close

Strona 8 z 38 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

trzeba sie tylko cieszyć że to publicza tv, bo w polsacie reklamy dwa razy dłuższe ... i co wtedy????

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Moi za to sobie radza na tych igrzyskach i juz maja 9 medali

Domyślnie

gdzie można obejrzeć to co już się wydarzyło na olimpiadzie np. mecz Natalii Partyki ?
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sinner Zobacz posta
    gdzie można obejrzeć to co już się wydarzyło na olimpiadzie np. mecz Natalii Partyki ?
    Niestety nie pomogę Ci w kwestii obejrzenia powtórki, ale chciałbym nawiązać do osoby N. Partyki.
    Wczoraj wieczorem oglądałem jej mecz na żywo, i jak zacząłem oglądanie to byłem w niemałym szoku, bo nie miałem pojęcia, że ktoś taki jak ona w ogóle istnieje. Naprawdę mnóstwo podziwu dla tej dziewczyny, za determinację, za hart ducha, za osiągnięcia (jest teraz bodajże 64 w rankingu). Dla mnie to jest właśnie przykład sportowca, olimpijczyka, kogoś kto stawia sobie cel i dąży do niego, wkłada w to ogrom ciężkiej pracy, nie bacząc na wszelkie trudności.

Trochę to może patetycznie wyszło, ale naprawdę olbrzymi szacunek dla Natalii Partyki!
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sinner Zobacz posta
    Na stronie TVP

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

No no, niezły meczyk!
    W sumie to nie chciałbym na dzień dzisiejszy być kibicem siatkówki nie-Polakiem, to mogłoby być zdecydowanie stresujące zajęcie
    No to z czołówki w tym roku została nam już tylko Rosja. I nie wiem co lepsze: ograć ich w ćwierćfinale (wtedy nie mają medalu), czy może w finale (coby ich bardziej bolało)

Bardzo dobry koniec dnia!
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Gratuluję polskim siatkarzom. Utarli nosa włoskim cwaniakom. Oczywiście sędzia jak zawsze pomaga wszystkim oprócz Włochów Kapitana gra w końcówce. Oby tak dalej

Wysłano z Galaxy Note. Pozdrawiam. Piotr Milecki.

Domyślnie

czy cos mnie ominelo? od kiedy TVP dziala jak polszmat czy tvn? przesadzaja z tymi reklamami. masakra jakas
    no i pierwszy mecz siatkarzy za nami 4 set pokaz klasy siatkarskiej gry w wykonaniu Polakow

Domyślnie

POLSKA!!!!!! BARTMAN, KUREK, WINIARSKI!!! Tak sie gra piłkę siatkową!

Strona 8 z 38 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów