w tym ostatnim czwartym secie Włosi byli... ooooo tacyy maluścy... jak nigdy w życiu))
Szukaj
w tym ostatnim czwartym secie Włosi byli... ooooo tacyy maluścy... jak nigdy w życiu))
Zaraz, zaraz. To w czwartym secie był ktoś inny na boisku niż Polacy?
Siatkarze świetni, szkoda że pozostałym się nie powiodło...
Walczą a to już coś. Gorzej by było gdyby nic od siebie nie dali. Natalia na ten przykład. O naszej czołowej tenisistce nie mówię. Coś się stało niedobrego z jej psychiką, bo chyba ona zawiodła. Oczywiście może Niemka miała dobry dzień a Polka gorszyFakt jest taki że liczą się medale i tylko te przechodzą do historii igrzysk.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-07-2012 o 13:00 Powód: pis. (Jej--->jej - ona żyje)
I to jest smutne trochę, bo Igrzyska Olimpijskie to dla mnie coś więcej jednak niż tylko wynik sportowy.
Z drugiej strony, to chyba jednak nie zawsze musi być prawda. Na przykład to, że Hiszpanie odpadli z IO w kopanej już po pierwszych dwóch meczach będzie chyba jednak bardziej pamiętane, niż gdyby zdobyli brązowy medal. A już na pewno bardziej będzie to pamiętane w Hiszpani, choć pewnie woleliby jak najszybciej o tym zapomnieć![]()
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Pozwolę sobie się nie zgodzić, poczytaj jak bardzo prestiżowe są IO dla Brazylijczyków, a Hiszpanie z ich miłością do piłki mają zapewne bardzo podobnie. Poza tym IO z założenia są prestiżowe, dla wszystkich dyscyplin, choć nie da się ukryć - na pewno nie tak dochodowe. Inny przykład - po co Dream Team na IO, co im to daje?
To, że MŚ są bardziej wartościowe i wyżej cenione nie podlega dyskusji, ale nie świadczy to, że występy na IO są olewane i nie maja żadnej wartości.
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
W piłce na IO mogą brać udział zawodnicy do 23roku życia, więc ta reprezentacja Hiszpanii nie przypomina tej z czerwca na Euro.
Skontaktuj się z nami