przycisk Change Quest
Szukaj
przycisk Change Quest
500px.com/kubasikorski
dzięki
Wszystkim idzie jak z płatka, przecież Diablo jest "TAKIE PROSTE"Będę to zawsze powtarzał, bo każdy ocenił po 1 akcie Normalu i po tym, że ktoś w 3 dni zabił Diablo na Inferno. Oczywiście liczył się fakt, że diablo zabity, ale w jaki dokładnie sposób to już mało ważne.
Teraz oczywiście dużo się mówi o tym, że Inferno jest za trudne dla normalnych osób chcących tylko pograć. Zawsze źle, po 3 dniach Diablo było za łatwe, a jak się okazało, że większość gra na Inferno i ciężko idzie, to już jest za trudne
Wracając do pytania, to ja na razie z łatwością eksploruje koniec 1 aktu. W drugim mnie zabijają łatwo, więc na razie dałem spokój. Możliwe, że poczekam aż wyjdzie patch 1.03 kiedy to zbalansują różnicę w trudności poszczególnych aktów Inferno. Teraz podobno jest tak, że akt 2 w stosunku do 1 to przepaść, a 3 i 4 tak samo trudny jak 2. Mają trochę to zmienić.
Kilka statów (czarodziej):
Życie: 32k
DPS z pasywami: 20k
Pancerz: 3,2k
Myślę, że w jakbym się uparł to 2 akt bym zaczął i jakoś by szło, ale radości z gry raczej by nie było, bo zwykłe mobki zabijają tyle razy ile normalnie czempiony. W związku z tym wczoraj wróciłem poszukać składników do Pasterskiego Kostura i otworzyłem nowy lewel na Normal, po czym zmieniłem formułę kostura na koszmarową i też go zrobiłęm. Dziś pewnie pójdę do cukierkowych koników na Hell.![]()
Jak sie uda dzisiaj skoncze I Akt na inferno.. ale powiem ze łatwo nie jest... potem chyba tez wezme sie za kostur
Mialem konczyc dzisiaj pierwszy akt ale jakos mi nie szlo i doszedlem do wniosku ze troche pofarmie moze kupie lepszy sprzet i zaczne isc dalej bo jak narazie gine zbyt czesto... :/ Niestety ceny w AH sa dosyc wysokie. Macie jakies dobre miejsca gdzie mozna pozbierac troche kasy? Mi nie udaje sie zebrac wiecej niz 100k/h ;(
Widze ze cos watek podupadl... OD wczoraj zbieram kase. Pokupowalem na AH jakies tanie ciuchy dajace +% złota i juz zbieram kolo 190k/h (mimo ze mam +185% - myslalem ze bedzie wiecej).
PS
Po 84h gry i 54000 zabitych w koncu znalazlem legendarny przedmiot![]()
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 14-06-2012 o 18:47
W piątek jakimś cudem udało mi się znaleźć Diablo III w sklepie Media Expert. Myślałem że śnie, co do ceny tez myslalem ze snie, ale mimo wszystko emocje wzięły gore nad rozsadkiem i wszedłem w posiadanie chyba ostatniej kopii w regionie. Od jutra czas bedzie płyną znacznie szybciej.
Pozdrawiam wszystkich maniaków.
D600
Ja vzekam na koniec sesji :P
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
gdzie najszybciej nabijac expa i zbierac zloto? Kurde, prawie miesiac grania i dopiero 36lvl...
Jeśli masz 36 lev, to najlepiej przechodzić grę. Bardzo dużo za zadania się dostaje. Jak już przejdziesz grę na Hell to akurat wbijesz ok. 60 lev.
PS
Jestem w szoku, bo traktuję to jako dobrą zabawę, ale odkąd wszedł RMAH, to coś tam czasami wystawiam i dziś zarobiłem 25eurA raczej odzyskałem z pieniędzy wydanych na grę.
Skontaktuj się z nami