Szukaj
Szykuje się patch 1.0.3 - ma być m.in. łatwiej na inferno plus kilka przyjemnych zmian w systemie dropowania przedmiotów
http://tiny.pl/hpbzl
D90
No i guest pass przeszedłem sobie dziś, wczesniej jakos nie bylo czasu, co mogę powiedzieć - normal to kaszka z mleczkiem sie zapowiada, ale już widze ze na koszmarze będzie ciężkawo ;p Ten kosciany król całkie straszny był
Grę na pewno kupie, ale chyba poczekam do gwiazdki![]()
Koszmar nie równy strasznie, zanim doszedłem do Leoryka zginałem kilka razy po drodze (niesamowicie wkurzające diabliki z łańcuchami i inne takie różne), a jego samego rozwaliłem na luzie![]()
Wreszcie coś nadgoniłem, została mi końcówka IV aktu i potem zaś od nowa na koszmarze...
Ja utknąłem w 2 akcie na infernoW zasadzie to nie próbowałem go zrobić, bo jak wyszedłem z miasta to mnie od razu zabili
Na razie latam po złoto i sprzęt na Rzeźnika na inferno, akurat 5 stack męstwa Nefelmanów wbijam, więc w 20-30 minutek da się do 15 żółtych przedmiotów zebrać.
NIe mogę znaleźć jak cofnąć się do poprzednich aktów... czy można biegać tylko w ramach bieżącego czy jest jakiś tajny sposób..?
Skontaktuj się z nami