Close

Strona 33 z 73 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yerzu Zobacz posta
    Dzisiaj skończyłem solować 1 akt inferno DH 15k życia i dps 55k(ze strzelcem wyborowym bez ~ 35k) - zdziwiłem się jak łatwy był.
    Drugi akt to masakra nie umiem do check pointa dojść bo ginę 100 razy po drodze
    Coś schrzaniłeś w "buildzie" postaci. Pokombinuj, bo na pewno nie jest dużo trudniej niż w pierwszym.
    Czempioni sprawiają odrobinę trudności, ale reszta jak w masło.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Szykuje się patch 1.0.3 - ma być m.in. łatwiej na inferno plus kilka przyjemnych zmian w systemie dropowania przedmiotów

http://tiny.pl/hpbzl
    D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    A moje dziecko zahandlowało właśnie jakiś scyzoryk (damage 905 i + 25 szybkości) za 1.1 mln.
    Generalnie chłopak więcej handluje od kilku dni niż gra.
    Blizzardowi ten pomysł z AH najwidoczniej sie udał i młodzieży przypadło to do gustu.
    A Twoje dziecko nie miało grać w singla?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    A Twoje dziecko nie miało grać w singla?
    Z tego co popodglądałem to grał do hell.
    Na moje podpytywania o szczegóły tylko parska pod nosem i jako lamerowi daje monosylabowe odpowiedzi. :/
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

No i guest pass przeszedłem sobie dziś, wczesniej jakos nie bylo czasu, co mogę powiedzieć - normal to kaszka z mleczkiem sie zapowiada, ale już widze ze na koszmarze będzie ciężkawo ;p Ten kosciany król całkie straszny był

Grę na pewno kupie, ale chyba poczekam do gwiazdki

Domyślnie

Koszmar nie równy strasznie, zanim doszedłem do Leoryka zginałem kilka razy po drodze (niesamowicie wkurzające diabliki z łańcuchami i inne takie różne), a jego samego rozwaliłem na luzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konopia Zobacz posta
    Koszmar nie równy strasznie, zanim doszedłem do Leoryka zginałem kilka razy po drodze (niesamowicie wkurzające diabliki z łańcuchami i inne takie różne), a jego samego rozwaliłem na luzie
    Pisałem to już tutaj ze dwa razy: bossowie są ciency, za to elite/champion packi potrafią zdrowo krwi napsuć. Tak jest przez całą grę, przywyknij.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Wreszcie coś nadgoniłem, została mi końcówka IV aktu i potem zaś od nowa na koszmarze...

Domyślnie

Ja utknąłem w 2 akcie na inferno W zasadzie to nie próbowałem go zrobić, bo jak wyszedłem z miasta to mnie od razu zabili Na razie latam po złoto i sprzęt na Rzeźnika na inferno, akurat 5 stack męstwa Nefelmanów wbijam, więc w 20-30 minutek da się do 15 żółtych przedmiotów zebrać.

Domyślnie

NIe mogę znaleźć jak cofnąć się do poprzednich aktów... czy można biegać tylko w ramach bieżącego czy jest jakiś tajny sposób..?

Strona 33 z 73 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów