Close

Strona 24 z 73 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Dziala Wam Dom Aukcyjny??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    Dziala Wam Dom Aukcyjny??
    Sypie się tak, że 3/4 przedmiotów wywala error przy próbie kupna/sprzedaży. A teraz przedmiot, który wystawiłem dalej mam w skrytce. Pewnie zniknie za 2 godziny. Teraz czekam, aż kupiony przedmiot do mnie dojdzie, co też pewnie zajmie 2h.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 28-05-2012 o 19:34

Domyślnie

Tak z ciekawości pytam, skoro nie ma single'a, po tej mapie łazicie sami czy tłumem z innymi graczami?
    W D2 o ile dobrze pamiętam jak do gry dołączał kolejny ludek to siła potworków też rosła. A w D3 jak to wygląda?
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    W D2 o ile dobrze pamiętam jak do gry dołączał kolejny ludek to siła potworków też rosła. A w D3 jak to wygląda?
    http://www.clicktoloot.com/p/combat....player scaling
    Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Tak z ciekawości pytam, skoro nie ma single'a, po tej mapie łazicie sami czy tłumem z innymi graczami?
    Jak chcesz sam to sam, jak chcesz z innymi, to z innymi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Sypie się tak, że 3/4 przedmiotów wywala error przy próbie kupna/sprzedaży. A teraz przedmiot, który wystawiłem dalej mam w skrytce. Pewnie zniknie za 2 godziny. Teraz czekam, aż kupiony przedmiot do mnie dojdzie, co też pewnie zajmie 2h.
    Ja kupilem moj pierwszy złoty przedmiot ale nie mam teraz go w zakonczonych :/ i sie zastanawiam czy mi przepadnie czy w koncu sie pojawi. Troche rubinow chcialem kupic ale mi error wywala...

Domyślnie

No i dom aukcyjny niedostepny.... :/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    http://www.clicktoloot.com/p/combat....player scaling

Jak chcesz sam to sam, jak chcesz z innymi, to z innymi.
    Czy dobrze, to czytam?
    4 osoby grające na np. normal dostają 325 % doświadczenia, czyli każdy po 75 % / 4 ~ 19 % doświadczenia mniej niż gdybyś szedł sam?

Gdzie tu motywacja do grania wspólnie? Pomijając oczywiście łatwiejsze mordowanie mobów...

P.S. A może to przyrost dla każdego z graczy w party? Tylko w takim razie z kolei wydaje się bardzo duży?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Czy dobrze, to czytam?
    4 osoby grające na np. normal dostają 325 % doświadczenia, czyli każdy po 75 % / 4 ~ 19 % doświadczenia mniej niż gdybyś szedł sam?

Gdzie tu motywacja do grania wspólnie? Pomijając oczywiście łatwiejsze mordowanie mobów...

P.S. A może to przyrost dla każdego z graczy w party? Tylko w takim razie z kolei wydaje się bardzo duży?
    co Cie w tym dziwi?
    Łatwiejsze ubijanie= mniej exp
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    co Cie w tym dziwi?
    Łatwiejsze ubijanie= mniej exp
    Nie
    Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Czy dobrze, to czytam?

Tam przecież nic o doświadczeniu nie jest napisane. Zmienia się życie i obrażenia.

Strona 24 z 73 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów