Close

Strona 78 z 338 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088128178 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 771 do 780 z 3379

Domyślnie

Nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki by przyszedł sprawny
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    Ja zamówiłem cruciala m4. Pójdzie do stacjonarki, vertex wyląduje w lapku.
    Btw: korzystał ktoś z clonezilli? Nie uśmiecha mi się reinstalka na obu gadżetach
    i jak ten dysk sie sprawuje?

Ja korzystam z clonezilla, jest swietna, darmowa, prosta i latwa w obsludze i nie znalazlam nic lepszego.
    Mozna klonowac dysk, jak i poszczegolne partycje, latwo szybko i przyjemnie, polecam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    i jak ten dysk sie sprawuje?
    Działa, po 2 tygodniach (z czego przez tydzień mnie nie było) ciężko coś więcej powiedzieć w sumie. Różnicy w szybkości między M4 a Vertexem 3 nie widzę.
    Vertex powędrował do lapka, tam różnica jest :P
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

bo od talerza juz mnie glowa boli.......

Przepraszam za ot ale mnie nie boli głowa od talerza. Natomiast z pewnością rozbolała by mnie od takiego SSD.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

A tak z ciekawosci zapytam tylko, taki dysk SSD dobry jest tylko pod system? Czy nie ma sensu i lepiej miec normalny hdd?
    I majac taki dysk tylko z Windowsem jest np. ciszej, albo cos innego?
    Na pewno juz pisaliscie o tym..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    bo od talerza juz mnie glowa boli.......

Przepraszam za ot ale mnie nie boli głowa od talerza. Natomiast z pewnością rozbolała by mnie od takiego SSD.
    A dlaczego????
    Mam dosc ryczacego dysku, aplikacji ktore musza pomyslec zanim cos zrobia......pracowalem ponad rok na SSD i wiem na 100%, ze nie wroce do talerzowego na system.

Domyślnie

A tak z ciekawosci zapytam tylko, taki dysk SSD dobry jest tylko pod system? Czy nie ma sensu i lepiej miec normalny hdd?
    I majac taki dysk tylko z Windowsem jest np. ciszej, albo cos innego?
    Na pewno juz pisaliscie o tym..
    Tak ... lepiej jest mieć normalny HDD, który ma 100-1000x dłuższy czas dostępu i wielokrotnie niższe transfery. x-P

Domyślnie

Tak ... lepiej jest mieć normalny HDD, który ma 100-1000x dłuższy czas dostępu i wielokrotnie niższe transfery. x-P
    Tzn. co, zolwia porownujesz, do rakiety odrzutowej? az taka roznica?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Tzn. co, zolwia porownujesz, do rakiety odrzutowej? az taka roznica?
    Po roku uzywania SSD wydawalo mi sie, ze roznica jest mala.......po miesiacu bez SSD (wciaz czekam na kolejna wymiane na dzialajacy dysk, problemu nie ma, ale przyslali mi "nowy uszkodzony" na wymiane) dostaje szalu!

Domyślnie

Po roku uzywania SSD wydawalo mi sie, ze roznica jest mala....
    ale to chyba zalezy, tez co sie robi, by to odczuc?
    Np. glownie Photoshop/Gimp i Inscape, to ma to sens? Teraz, to moze i video mi tez dojdzie, ale tylko czasem..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Strona 78 z 338 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088128178 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów