Close

Strona 77 z 338 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987127177 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 770 z 3379

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    o właśnie o crucialu zapomniałem
    też dobry

a co do image.
    walczyłem ghostem z jakiejś płytki livecd, ale szczerze nie pamiętam czy mi się udało, czy nie.
    ponieważ byłem w trakcie oblewania nowego zakupu
    tak czy siak, namieszałem ostro i skończyło się na postawieniu nowego systemu.
    Ok, to spróbuję bez opijania
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Działa, koniec końców pocisnąłem EaseUS. Teraz tylko instalacja OS na Thinku, dzięki Ci IBMie/Lenovo za System Update
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Ja klonowałem partycję za pomocą Image4Windows. Jest też wersja bootowalna pod nazwą Image4DOS. Obie obsługują wszystkie najnowsze wynalazki i potrafią ustawić prawidłowo alignment partycji przy kopiowaniu. Trial 30-dniowy jest w pełni funkcjonalny.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    IBMie/Lenovo za System Update
    on jest : kabi kushi kabi gum
    delikatnie mówiąc nieco niedopracowany ...
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    on jest : kabi kushi kabi gum
    delikatnie mówiąc nieco niedopracowany ...
    Idealny nie jest ale większość sterów mi załatwił.

Domyślnie

No i przyszedl do mnie nowy OCZ V2, prosto z Holandii.......super mowie, bo od talerza juz mnie glowa boli.......podpinam a tu identyczny zonk jak z zepsutym, czyli wiesza bios na wczytywaniu dyskow i dioda swieci sie na czerwono......!!!!!!!!
    FAK jestem niepocieszony, ale tym razem domagam sie pokrycia kosztow przesylki!

Domyślnie

Gregu
    a próbowałeś mende do innego komputera podpiąć ?
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Podpinalem do innego kompa i jest dokladnie ten sam numer.......zeby bylo smieszniej znajomy ma w laptopie identycznego OCZta jak ten moj i podpielismy go pod jego kompa, wszystko poszlo jak trzeba.
    Podpinalem tez pod windowsem, bo jak wiadomo AHCI daje taka mozliwosc i oczywiscie dysk z lapka dziala spoko a moj jest niewidoczny dla systemu jak i biosu.
    Dzis wysmaruje im email z OPR i prosba o przyslanie nowego dysku i pokrycie kosztow wysylki.

Domyślnie

no to nie pozostaje nic innego jak walczyć o swoje.
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

No i jutro przyjezdza kurier, pokrywaja koszty przesylki i za ok tydzien powinienem miec nowy dysk

Strona 77 z 338 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987127177 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów