Close

Strona 79 z 338 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189129179 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 781 do 790 z 3379

Domyślnie

Czy ma sens......pracy programow poza wlaczaniem, zapisem i odczytem nie przyspieszy......ale przyjemnosc ogolnej pracy na kompie jest ogromna

Domyślnie

ale przyjemnosc ogolnej pracy na kompie jest ogromna
    Tzn. czemu? szybciej sie uruchamiaja aplikacje? czy cos innego?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Tzn. co, zolwia porownujesz, do rakiety odrzutowej? az taka roznica?
    W pewnych kwestiach, tak. Ilosc IOPS ma tu kluczowe znczenie, wieksze znacznie niz predkosc sekwencyjnych odczytow.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Tzn. czemu? szybciej sie uruchamiaja aplikacje? czy cos innego?
    Tak aplikacje sie uruchamiaja szybciej, instalacje odbywaja sie ekspresowo.....naprawde daje to wiele frajdy i jest tego warte.
    Zreszta co bede po raz tysieczny pisal, SSD to przyszlosc i nie da sie tego ominac, waskie gardlo systemu ominiete

Dla porownania powiem tobie, ze moj komp pod windowsem 7 w klasyfikacji ma wszystko 7.9 a HDD 5.9, SSD mam 7.8

Domyślnie

Tak aplikacje sie uruchamiaja szybciej, instalacje odbywaja sie ekspresowo.....naprawde daje to wiele frajdy i jest tego warte.
    I bedzie tez ciszej? I jaka marka jest najlepsza, mysle ze Samsungi, tak?
    Ktore z nich sa najlepsze, a ktore od razu skreslic?
    Np. z tych:
    A-Data, Corsair, Crucial, Intel, Kingston, OCZ, Samsung, Sandisk?

Ja bym odrzucila A-Data (bo nie znam) Kingstona i Ocz.
    a wzielabym pod uwage w pierwszej kolejnosci Samsunga i Intela, potem Corsair i Sandisk (tu kolejnosc nie ma znaczenia)
    a Wy? Bede miala na uwadze, jakby co w przyszlosci..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

I bedzie tez ciszej?
    Tak bedzie ciszej, bo nie bedzie Tobie caly czas gmeralo po dysku i wydawalo tych superasnych dzwiekow.....
    Modelu i marki nie polece, ja mam OCZ i padl po 14 miesiacach uzywania.....podobno te samsungi sa ok, ale to wyjdzie w praniu

Domyślnie

Kiedys co interesowalam sie dyskami SSD, ale to bylo dawno, slyszalam wiele zlego o OCZ, Kingstona nie lubie, A-Data, to jakis wynalazek pewnie nie znany.
    Sandisk, Crucial i Corsair maja podobne ceny, patrze 120GB Samsung i Intel to juz troche drozsze.. ciekawe ktory najlepiej wypada, trzeba bylo by sie zaglebic..
    ale ja nie mam tez jakiegos super komputera, zeby najlepsze parametry tez mialy znaczenie..

Domyślnie

slyszalam wiele zlego o OCZ
    Prawda to......ale znam ludzi ktorzy uzywaja OCZ ponad dwa lata i nie maja problemow.....podobno te nowe modele sa ok, te pierwsze tez

Kingstona
    Tu gdzie mieszkam Kingston uchodzi za firme odrobine powyzej goodram....

Domyślnie

No bo z dyskami, to jak loteria, kupisz raz bedzie chodzil, inny kupi taki sam i nie nacieszy sie dlugo.. tak mysle.

Tu gdzie mieszkam Kingston uchodzi za firme odrobine powyzej goodram....
    goodram, pierwszy raz slysze.. u mnie takich wynalazkow nie ma..

Domyślnie

GoodRam jest wszedzie. Nie widzisz go, ale ich kosci wkladaja do wszystkiego :P Z tym Kingston-em to bym nie przeszkadzal. Kiedys tak sie mowilo, teraz realia sa troche inne. Mam znajomych z SSD hyperX i nie narzekaja, zaden jeszcze nie padl. Osiagi tez maja przyzwoite.
    Jezeli Cie stac, to poszedlbym w Intela, jak narazie trzymaja chyba najwyzszy poziom zarowno jakosciowy i cenowy.
    d70s + N18-70 + N55-200

Strona 79 z 338 PierwszyPierwszy ... 2969777879808189129179 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów