W czym wywołujecie?
Szukaj
W czym wywołujecie?
C
Dzięki, spróbuje.
C
servo vs żywiołowa 2 latka - 1:0 dla servo.
skoro radzi sobie naprawdę świetnie z moją dziewczyną, a ja tego aparatu jeszcze nie znam, skonfigurowałem pobieżnie, w sytuacjach "ślubnych" będzie znakomicie.
kilka stron wcześniej toczyła się dyskusja, czy to wszystko jest do fotografii ślubnej w ogóle potrzebne.
moim zdaniem nie jest. w zasadzie wszystko można zrobić już np 5d1. i pewnie gdyby nie mocny przebieg 5d2, chętny kupiec i dobra cena nowego marka3, niczego bym nie zmieniał. w moim przypadku to może trochę jest też tak, że ze względu na ułomności AF 5d i 5d2 wypracowałem sobie pewne schematy, co gdzie ustawić z ostrością, gdzie ustawić siebie, itd. a schemat to dla fotografii zabójstwo. 5d3 mam nadzieję pozwoli na większą swobodę, ale też powtórzę - nie mam odczucia żebym kiedykolwiek stracił "przez" kiepski aparat kluczowe zdjęcie. za to przez głowę - często![]()
Nowości Canona:
http://www.eoshd.com/content/7846/ca...price-revealed
Jak mi ktoś powie, że canonowski 24-70 nie jest wyraźnie gorszy od nikonowskiego, to w wakacje zakupim 5D III z tym szkłem. Więcej recenzji puszki mi nie potrzeba.
canonowe 24-70 jaj nie urywa, na dniach ma wyjść nowe, ale będzie powalać ceną - około 8k
Skontaktuj się z nami