Close

Strona 105 z 114 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 1268

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez graber Zobacz posta
    Za późno. Nie ma czasu ma piwo bo zostało jeszcze 200 zdjęć testowych do zrobienia. Wtedy będzie wiadomo który C czy N jest trochę lepszy
    a próbowałeś H? albo M?
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Wielkie C jest jedno i nie jest to Canon tylko Contax. Proszę nie robić zamieszania.
    Völkchlor

Domyślnie

Gdzie moja odpowiedź była personalna ? Obśmiałem tylko Twoje wyśmianie różnic w ilości trafionych zdjęć ze względu na pracę AF
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    Gdzie moja odpowiedź była personalna ? Obśmiałem tylko Twoje wyśmianie różnic w ilości trafionych zdjęć ze względu na pracę AF
    "Obśmiałeś" AF, piszac o kolorach?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Czy chciałbyś jeszcze dodać jakąś ciekawostke odnośnie nowego 5D?
    xpro2/ 23/ 56/ 10-24/ godox

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Ty pisałeś, że jak kolor to tylko Canon, natomiast jak padł argument, że jak AF to tylko Nikon -to go wyśmiałeś. Mogę wyśmiać Twój tekst o wyśmiewaniu porównania AF na korzyść Nikona, czy będzie to zbyt osobiste podejście do tematu ?

Co do koloru to spoko, też mam przykłady 5D vs D3, gdzie trudno się zorientować, które zdjęcie z której puszki -kolor taki sam.
    W kwestii AF też mam kolegę ( ), który żałuje, że tak długo był ślepy i siedział na 5D2.
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    Ty pisałeś, że jak kolor to tylko Canon, natomiast jak padł argument, że jak AF to tylko Nikon -to go wyśmiałeś. Mogę wyśmiać Twój tekst o wyśmiewaniu porównania AF na korzyść Nikona, czy będzie to zbyt osobiste podejście do tematu ?
    Czy mógłbyś zacytować słowa na poparcie swoich konfabulacji?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Wielkie C jest jedno i nie jest to Canon tylko Contax. Proszę nie robić zamieszania.
    Hehe..ładnie to podsumowałeś. A i tak wszyscy spierają się o.... o NiC.
    Tak w ogóle tej legendarnej cud kolorystyki jedynej właściwej, jedynych właściwych i niepowtarzalnych szkieł i ich boskich właściwości oraz "maziaj plajstyki" ja osobiście mam tak dosyć jak wszelkich kotletowych kadrów przy użyciu UWA itd. Tak, C jest najlepszy, dlatego pierwsze swoje szkła poprosił o zrobienie Nikona. ;D
    Wysłane z mojego GT-N7000

Domyślnie

Ja tylko mogę się przyłączyć do pochlebnych opinii o 35L - świetne, ostre, kontrastowe szkło w połączeniu z FF bardzo uniwersalny komplecik. Aktualnie w moim przypadku (tak na oko) to jakieś 80% zdjęć z podpiętą 35-tką.
    pozdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

A skąd masz informację, że w N 35/1.4 - jakby nie patrzeć flagowej trzydziestce piątce - użyty jest jakiś micro SWM? Tak po prawdzie to pierwsze słyszę o istnieniu takiego czegoś w Nikonie. Nie pomyliło Ci się z micro USM w Canonie?
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 20-05-2012 o 00:09
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Strona 105 z 114 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów