Szukaj
Zapewne. Ciekawi mnie jednak nasza przypadłość, dopieprzyć cenę, zarobić tyle samo co przy większej ilości z niższą marżą.
Pozdrawiam
Jacek
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
nic nie zarobia, po aparaty stoja na polkach... za te kase sprzedadza 1% preorderow...
侍
Pozdrawiam,
Tomek
Jak pokazują pierwsze dni sprzedaży nie jest tak jak napisałeś. W moim przypadku były wielkie zapisy u sprzedawcy, liczba ograniczona, więc się zapisałem (znalazłem się na liście rezerwowej) - myślę niedobrze, tym bardziej, że jeszcze w poniedziałek sprzedawca twierdził, że następna dostawa dopiero za 3 a może nawet 6 tygodni. No i co? sami dzwonili 15 marca, że rezerwacje się zwolniły. Jak już pisałem (poza pojedynczymi osobami) nikt kto ma D3 czy D3s nie dokupi D4 w takiej cenie. Chociaż nie wiem jaką by selektywną sprzedaż Nikon Polska prowadził. Może niech się wypowie jakiś właściciel D4.
Tym bardziej, ze bez wielkiego kombinowania w innych krajach europejskich mozna kupic to samo body za ok 2 tys PLN mniej niz w Polsce.
czy przy przewozeniu od niemca zwracaja podatek?
侍
a dlaczego mieliby zwracać? jesteśmy krajami wspólnotowymi... jeśli chcesz mieć zwrot podatku to musi to zakupić ktoś spoza ue i go wywieźć.
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Skontaktuj się z nami