nie wiem, ale tak jak ktoś tu już pisał - myślę, że chcieli upłynnić kilka sztuk bo 4 takie aparaty na stanie to 100tyś zamrożonej gotówki...
Szukaj
nie wiem, ale tak jak ktoś tu już pisał - myślę, że chcieli upłynnić kilka sztuk bo 4 takie aparaty na stanie to 100tyś zamrożonej gotówki...
Podstawy w temacie filmowania: http://nikond4d800.fotopolis.pl/inde...-d4-filmowanie
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
chcialem pomacac w ab foto w złotych w warszawie, niestety nie mieli akumulatora hahahhaha
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
To co, akumulator zgubili? Normalnie żenada.
szkoda ze nawet ceny nie miał, chyba na pokaz na razie, a podobno obowiazkiem sklepu jest podac klientowi towar, a gdybym jednak chcial kupic tez by tak powiedzieli? przeciez nie mowie od razu dziendobry, nei mam pieniedzy, chce tylko pomacac i nacykać 5000 zdjec![]()
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
dlatego są wyselekcjonowane sklepy - i pokazowe sztuki - i w AB powinni mieć, widocznie fatalnie trafiłeś.
26 tys. to powiedzmy mały (malutki) samochód - i raczej nie chciałbym, nowego, od dealera kupić z przebiegiem.
To samo z D4. Decydując się na zakup nowego - chciałbyś z przebiegiem nawet 50 klatek ? Przy tej cenie - ja poprosiłbym o zaplombowane fabrycznie pudełko.
jasne... codziennie do tego sklepu wchodzi 2-3 klientow, ktorzy maja w kielni zadolowane 25 kola w papierze i przychodza tak sobie po aparat, ktorego nie znaja i dopiero chca se pomacac...badzmy realistami...
klienci na taki sprzet placa przelewem i zamawiaja do domu...
侍
e tam... Ci co mają kupić to wchodzą i kupują - za gotówkę też. Ci co sobie przychodzą pomacać, zamiarów zakupowych raczej nie mają. A jak trafi się taki co sobie chce pomacać i może kupić to z całą pewnością przez handlowca z choćby średnim doświadczeniem zostanie wyłapany i jego prośba pomacania zostanie zrealizowana, bo gość i tak wyjdzie ze sklepu z aparatem.
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
pozdrawiam
Paweł
Nie chcę za bardzo odbiegać od tematu ale czy kupując kolejną puszkę czy naste szkło nie dorobiliście się jeszcze sprawdzonego, zaufanego i pewnego sprzedawcy? Ja przez oczywiste względy nie podam swojego ale nie ma bata żeby coś z moimi zakupami było nie tak a jak było (wiadomo są pewne obiektywne kwestie), to z pocałowaniem rąsitemat jest kierowany na odpowiednie tory. Ja co prawda z konkurencji ale jak już się zdecyduję na Marka III to pewnie nie będzie macany i będzie leciutko poniżej ceny rynkowej. Po prostu "Oni tam" wiedzą ile już kasy zostawiłem i ile jeszcze mam do kupienia.
Oczywiście rozumiem że z D4 (a z D800 to już w ogóle) jest problem dostępności i wszyscy, którym zależy się biją niekoniecznie oglądając się na stałych dostawców ale czy nie lepiej tych połechtać a potem odbić sobie ten minus np. na lepszej cenie szkła?
Skontaktuj się z nami