Close

Strona 194 z 348 PierwszyPierwszy ... 94144184192193194195196204244294 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 931 do 1 940 z 3475

Wątek: Nikon D4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez looki Zobacz posta
    Nikt kto ma d3s nie kupi/zamieni na D4 w takiej cenie,
    nawet nie DO-kupi

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Jak bym był ginekologiem, to jednak wybrałbym D800/E. Duża ilość fps niekoniecznie potrzebna, powiększenie i owszem.
    a kto mowi o powiekszeniach... ginekologom chodzi wylacznie o przyspieszenie tempa pracy. na widok takiej puszki majtki same spadaja...
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 16-03-2012 o 14:23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Jak czytam te ostatnie posty to widzę, że niektórym to czekanie na obniżkę ceny d4 poważnie zaszkodziło.
    Jednym zaszkodziło, innym nic nie pomoże na połknięty kij od szczotki. Wolę wersję pierwszą.
    Czekam na spadek poniżej 20 000 i biorę.
    Pozdrawiam
    Jacek
    "Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meggido Zobacz posta
    Czekam na spadek poniżej 20 000 i biorę.

pierwszy TIP ktory sciagnie od niemca, zrobi interes...

Domyślnie

Zapewne. Ciekawi mnie jednak nasza przypadłość, dopieprzyć cenę, zarobić tyle samo co przy większej ilości z niższą marżą.
    Pozdrawiam
    Jacek
    "Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Domyślnie

nic nie zarobia, po aparaty stoja na polkach... za te kase sprzedadza 1% preorderow...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    nic nie zarobia, po aparaty stoja na polkach... za te kase sprzedadza 1% preorderow...
    W naszym kraju jest zapewne grupa ludzi którzy kupią sobie ten korpus niezależnie od tego czy cena będzie 26 czy 36 tysięcy złotych.
    Więc teraz Nikon im sprzedaje i tak niewielkie dostępne ilości tego sprzętu.
    Nie ma co biadolić, Twoja kolej też kiedyś nadejdzie.
    Pozdrawiam,
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Henio Jawa Zobacz posta
    W naszym kraju jest zapewne grupa ludzi którzy kupią sobie ten korpus niezależnie od tego czy cena będzie 26 czy 36 tysięcy złotych.
    Więc teraz Nikon im sprzedaje i tak niewielkie dostępne ilości tego sprzętu.
    Nie ma co biadolić, Twoja kolej też kiedyś nadejdzie.
    Jak pokazują pierwsze dni sprzedaży nie jest tak jak napisałeś. W moim przypadku były wielkie zapisy u sprzedawcy, liczba ograniczona, więc się zapisałem (znalazłem się na liście rezerwowej) - myślę niedobrze, tym bardziej, że jeszcze w poniedziałek sprzedawca twierdził, że następna dostawa dopiero za 3 a może nawet 6 tygodni. No i co? sami dzwonili 15 marca, że rezerwacje się zwolniły. Jak już pisałem (poza pojedynczymi osobami) nikt kto ma D3 czy D3s nie dokupi D4 w takiej cenie. Chociaż nie wiem jaką by selektywną sprzedaż Nikon Polska prowadził. Może niech się wypowie jakiś właściciel D4.

Domyślnie

Tym bardziej, ze bez wielkiego kombinowania w innych krajach europejskich mozna kupic to samo body za ok 2 tys PLN mniej niz w Polsce.

Domyślnie

czy przy przewozeniu od niemca zwracaja podatek?

Domyślnie

a dlaczego mieliby zwracać? jesteśmy krajami wspólnotowymi... jeśli chcesz mieć zwrot podatku to musi to zakupić ktoś spoza ue i go wywieźć.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Strona 194 z 348 PierwszyPierwszy ... 94144184192193194195196204244294 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów