Close

Strona 66 z 138 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

tydzien temu padla inicjatywa albumu
    i wiekszosc z nas myslala ze jak inne tego typu pomysly padnie w zarodku, co bardziej optymistyczni mysleli ze skleci sie 20stronicowa ksiazeczke ze zdjeciami kilku autorow
    minal tydzien, mamy ok 20 fotografow w profi albumie
    cieszmy sie, bo to naprawde super sprawa
    Road to Manila

wojteh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gundrum Zobacz posta
    Jak byłem mały i grałem w piłkę z kolegami to tez było 20 minut gry i 2 godziny kłócenia się o zasady..

Dajcie spokój. Album wygląda dobrze. Nie ma się o co kłócić, strzelać fochów, wykreślać.

Moich zdjęć jest 8. 2 conik odrzucił, i pewnie miał rację. 2 miejsca oddaję temu kto ma jakieś sensowne zdjęcia do pokazania.
    ale ja nie jestem mały, a to nie jest piaskownica ... jestem zupełnie dorosły i nie mam kłopotów z obiektywnym spojrzeniem czy wyrażeniem swojego zdania ...

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    tydzien temu padla inicjatywa albumu
    i wiekszosc z nas myslala ze jak inne tego typu pomysly padnie w zarodku, co bardziej optymistyczni mysleli ze skleci sie 20stronicowa ksiazeczke ze zdjeciami kilku autorow
    minal tydzien, mamy ok 20 fotografow w profi albumie
    cieszmy sie, bo to naprawde super sprawa

masz racje - wydajmy go w końcu i cieszmy sie ... ja chciałbym jak najszybciej pokazać go swoim synkom i swojej starszej juz mamie

a cieszyłbym sie bardzo gdyby cena była do 100 zł - mógłbym kupic i im dać ...
    Ostatnio edytowane przez wojteh ; 05-03-2012 o 13:43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartos Zobacz posta
    czy ktokolwiek ma taką zgodę swoich modelek/modeli??
    ja nie mam zgody, niestety nie potrafię się dogadać z misiem pluszowym.

wojteh
    Gość

Domyślnie

kurde teraz przypomniałem sobie moje 99 dzievice - kazdej albumik ... ech ... ten raj Allaha nie jest taki idealny ...

conik
    Gość

Domyślnie

Once again....

Album (wycena byla na 160 stron) w tej chwili juz wiadomo ze bedzie wiecej
    Druk - prawdopodobnie lokalnie - ostateczna cena bedzie potwierdzona kiedy bedzie zamkniety sklad i wydrukowany testowy egzeplaz
    Album trafia do:
    - osob ktore uzyczyly zdjec do publikacji
    - AO ktorzy wyrazili taka chec
    - nikoniarze (kilka/nascie) sztuk w celu zasilenia rachunku forum

pierwotnie byl pomysl zeby dodatkowo zaladowac album na blurb.com i tym samym (o ile znajda sie chetni) zasilic konto nikoniarze.pl ale to chyba malo realny pomysl.

tyle w kwestii formalnej.

Technicznie album jest przygotowany do druku, czekam na ostatnich maruderow i teksty (angielskie lub polskie w zaleznosci od tego co kto mial i co trzeba podmienic)
    Jesli sa jakies obiekcje natury psychicznej, prawnej, widzimisiej etc to wyjasnijmy to teraz a nie po publikacji...

wojteh
    Gość

Domyślnie

ja tylko się zapytam - zrobiłeś mój tekst bio w 2 językach ?? - wysłałem ci na początku ?? - jeśli tak nie mam uwag -

interesuje mnie tylko cena

jak będzie z dodrukiem czy każdy dostanie materiały - czy wszyscy się zgadzają by można było sobie dodrukować indywidualnie czy dodruki robimy wspólnie ??

conik
    Gość

Domyślnie

mysle ze uczciwie bedzie jesli pierwsza pula AO pojdzie po cenach druku, albumy dla nikoniarzy z cena troche wyzsza no bo cos na forum musi zostac...tak samo wszystkie dodruki

Domyślnie

wydaje mi się, że dodruki powinny być robione w tej samej drukarni, co oryginały. Chodzi mi o to, żeby kolejne egzemplarze były identyczne z pierwotnym wzorem. Może można by domawiać bezpośrednio w drukarni?

I ja też pytam o notkę w obu językach.

wojteh
    Gość

Domyślnie

ok czyli zbieramy się w kilka osób i robimy dodruk - materiały zostają u Ciebie - jakby co to kontakt z Toba - tak ?? dobrze łączę wątki ?

Domyślnie

Konrad, może krótka tabelka z podsumowaniem statusów zaoszczędziła by gadaniny, a każdy by miał informację zwrotną, że wszystko poszło ok.

Człowiek | Przesłanie zdjęć | Notka PL | Notka Ang | Liczba sztuk | (ew. liczba przesłanych | liczba zamieszczonych)

Strona 66 z 138 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów