aaaa....
bo pewnie przeoczyłem....
okładka będzie miękka czy twarda?
czy już coś bliżej wiadomo odnośnie ceny?
Szukaj
A to juz drukujesz, ze poprawek nie da rady wniesc?
Innym mozesz wydrukowac z bledami, byle tylko te dwie kopie dla mnie byly ok![]()
Zakleisz gęsią skórką i poprawisz.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Przyznaje sie bez bicia, ze bylem i sie nie odezwalem ani do Ciebie ani do Maria. Trzeba bylo sie wywiazywac z innych obowiazkow
Bede jeszcze nie raz w wawie, bo bardzo mi sie spodobalo. Do tego stopnia, ze za Zlota 44 sie rozgladam![]()
No, no... To nie jest zły adres do zamieszkania. Jedyny mankament to bliskość Dworca Centralnego i wiecznie zakorkowana Emilli Plater. Z drugiej strony Ciebie te problemy dotyczyć raczej nie będą bo rozumiem, że będziesz korzystać z lądowiska na dachu wieżowca![]()
Niestety penthouse jest juz zarezerwowany!![]()
od strony JPII mozna zaparkowac ubota w zatoczce![]()
panowie mam problem z doktorem.... wlasnie dostalem 10 zdjec... na chwile obecna album ma 170 stron czyli 10 wiecej niz zakladalismy pierwotnie... jesli wsadze zdjecia doktora bedzie 20 wiecej co pewnie odbije sie na cenie
wycena byla 106zl netto za 160 stron... obstawiam jakies 130 netto za 180 stron...mi to kalafiorem moge dodac pare kartek wy decydujcie
tak na prawde w poniezialek jak bede trzymal w lapach testowy egzeplaz okaze sie jaka bylaby cena z wieksza iloscia stron problemem moze okazac sie inna technicznie oprawa ze wzgledu na grubosc grzebietu 160-170 stron to tasma i klejenie na ok 12 mm dzwoni mi ze +10 to juz inna oprawa musze to sprawdzic jutro
Ostatnio edytowane przez conik ; 06-03-2012 o 22:45
Doktorek jest nasz ....
Nie zostawiamy go ... Postarał sie w ostatniej chwili, może ratował kogoś
Dodajmy tyle ile sie da stron i jego zdjęcia ...
Ps. Ale stawia mi capucino jak sie spotkamy i wszystkim innym za opóźnienia ...
Ostatnio edytowane przez wojteh ; 06-03-2012 o 22:51
Skontaktuj się z nami